logeerhuis Letto

Bij logeerhuis Letto in Rotterdam-Lombardijen kun je een paar dagen gezellig komen logeren. Ook is het mogelijk dat je er wat langer verblijft. We hebben 8 slaapkamers en er kunnen in totaal 10 mensen logeren. We eten elke avond gezamenlijk. En in het weekend doen we leuke activiteiten samen, zoals wandelen, knutselen of spelletjes.

Hoe logeer je?

Bij Letto kun je een paar dagen logeren. Of je verblijft er tijdelijk wat langer. Er zijn 8 kamers, waaronder 2 tweepersoonskamers. In totaal kunnen er 10 mensen terecht. Alle kamers zijn op de rolstoeltoegankelijke begane grond. Eén van de kamers is als snoezelruimte te gebruiken. Je hebt je eigen slaapkamer. Er zijn 2 badkamers en een keuken, deze deel je met de andere logés. Ook is er een gezamenlijke tuin die afgesloten kan worden. Doordeweeks kun je terecht van 15:00 tot 10:00 uur. Op woensdag is dat vanaf 12.00 uur. In het weekend kun je de hele dag terecht.

24-uurs begeleiding

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

Bij Letto krijg je goede basiszorg in een veilige en huiselijke omgeving. We ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. Afhankelijk van wat jij wilt leren. Omdat we logés van verschillende leeftijden hebben, verschilt dit per persoon. Van het smeren van een boterham tot leren koken of andere huishoudelijke taken.

Wat doe je verder?

Doordeweeks ga je overdag naar school, je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk  verwacht dat je een dagbesteding hebt. Hierna kom je bij Letto. We koken dagelijks en we eten elke avond samen. Na het avondeten ruimen we op en doen we nog iets leuks. Logeer je in het weekend bij Letto? Dan ontbijt en lunch je ook samen met de andere logés. En doen we overdag samen activiteiten, zoals wandelen, knutselen of tv-kijken. Soms hebben we een gezamenlijk uitje.

"Letto is een fijne, ruime woning met aangrenzende tuin. Ook mensen met een lichamelijke beperking kunnen bij ons logeren."

Mira, pedagogisch medewerker

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Guido Gezelleweg 8 in Rotterdam. Dit is in Lombardijen, naast het Spinozapark. In de buurt zijn speeltuinen en winkels. We kunnen dus altijd lekker naar buiten! Letto is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: er is een bus- en tramhalte dichtbij.

Wat is verder belangrijk om te weten?

  • Om te wonen bij Pameijer heb je een indicatie of beschikking nodig.
  • Vanaf 18 jaar betaal je een eigen bijdrage.

Logeren bij Pameijer?

Wil je meer weten over logeren bij Pameijer? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.