logeerhuis Casa

Bij logeerhuis Casa in Barendrecht kun je een paar dagen gezellig komen logeren. Ook is het mogelijk dat je er wat langer verblijft. We hebben 7 slaapkamers en er kunnen in totaal 9 mensen logeren. We eten elke dag samen. ‘s Avonds en in het weekend doen we leuke dingen samen, zoals wandelen, knutselen of spelletjes.

Hoe logeer je?

Bij Casa kun je een paar dagen logeren. Of je verblijft er tijdelijk wat langer. Het is een woonhuis, met een rolstoeltoegankelijke begane grond, een 1e en een 2e verdieping. Er zijn 7 slaapkamers, waarvan er 2 kamers zijn met 2 bedden. In totaal kunnen er 9 mensen terecht. Je deelt de badkamer, keuken en woonkamer met de andere logés. Ook is er een gezamenlijke tuin. Doordeweeks kun je terecht tussen 15:00 tot 10:00 uur. In het weekend kun je de hele dag terecht.

24-uurs begeleiding

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

Bij Casa krijg je goede basiszorg in een veilige en huiselijke omgeving. We  ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. Omdat we logés tussen de 4 en de 60 jaar hebben, verschilt dit per persoon.  Van het smeren van een boterham tot het leren koken of andere huishoudelijke taken.

Wat doe je verder?

Doordeweeks ga je overdag naar school, je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt.  Hierna kom je bij Casa. We eten elke avond samen. Als je het leuk vindt, kun je meehelpen met koken. Na het avondeten ruimen we met z’n allen op en doen we nog iets leuks.  ’s Ochtends ondersteunen we je bij het klaarmaken voor school, je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Logeer je in het weekend bij Casa? Dan mag je uitslapen en eten we daarna samen aan tafel. De rest van de dag doen we samen dingen, zoals wandelen, knutselen of spelletjes. Soms gaan we bowlen, naar de dierentuin of de Efteling.

"Onze zoon logeert graag bij Casa en komt ook goed terug na een logeerperiode. Voor ons als ouders is het ook fijn om eventjes op adem te komen en aandacht te kunnen besteden aan de rest van het gezin."

Marlies, moeder logé

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres van logeerhuis Casa is Logger 12 in Barendrecht. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: er is een bushalte op 5 minuten lopen en station Barendrecht is te voet een kwartiertje. Ook zijn er winkels en een park in de buurt. We kunnen dus altijd lekker naar buiten!

Wat is verder belangrijk om te weten?

  • Om te wonen bij Pameijer heb je een indicatie of beschikking nodig.
  • Vanaf 18 jaar betaal je een eigen bijdrage.

Logeren bij Pameijer?

Wil je meer weten over logeren bij Pameijer? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.