Het klantpanel van Pameijer

Voor Pameijer zijn de meningen van cliënten heel belangrijk. Om regelmatig te kunnen vragen wat zij ergens van vinden, is er het klantpanel. Het Pameijer klantpanel is er voor alle cliënten die mee willen denken met Pameijer.

Word je lid van het klantpanel?

Als je je aanmeldt als lid van het klantpanel, dan geef je daarmee aan dat we je mogen benaderen voor een vragenlijst of een interview. We vragen je dan regelmatig wat je van allerlei dingen vindt. Je kunt zelf aangeven hoe vaak we je mogen vragen om mee te doen. De enige voorwaarde is dat je klant bent van Pameijer.

Meedoen kan op allerlei manieren. Wil je online een vragenlijst invullen? Wil je tijdens een bijeenkomst je mening geven? Krijg je liever een vragenlijst per post? Het kan allemaal!

Ben je cliënt van Pameijer en wil je deelnemen aan het klantpanel? Stuur een mail naar: klantpanel@pameijer.nl of bel 088 - 271 00 00. 

Het klantpanel heeft eigen website

Het klantpanel heeft ook een eigen website. Daar kun je online meedoen. Hoe werkt dat:

  • Op de hoofdpagina van de website stellen we regelmatig een vraag. Als je die beantwoordt, zie je meteen de uitslag.
  • Onder alle vragen vind je vragen die we al eerder hebben gedeeld. Je ziet ook wat de uitkomsten van die vragen zijn.
  • Als je zelf een idee voor een vraag hebt, kun je dat idee insturen via de ideeënbus.

Wil jij meedoen aan het online klantpanel? Daarvoor moet je je wel eerst aanmelden. Je hebt gegevens van ons nodig om op de website te kunnen inloggen. Om je aan te melden voor de website kun je ook een mailtje sturen naar klantpanel@pameijer.nl of bellen naar 088 – 271 00 00.

Wat doet Pameijer met de informatie?

We gebruiken je ideeën voor de verbetering van onze dienstverlening, producten of communicatie. Of om anderen te inspireren.

Via nieuwsberichten op de website of via onze papieren nieuwsbrieven vertellen we je regelmatig wat we met de antwoorden en ideeën hebben gedaan.

Geen verplichtingen

Je kunt altijd weigeren om deel te nemen aan een vragenlijst of interview als je daar geen tijd voor hebt, of geen zin in hebt. Je bent dus nooit verplicht om deel te nemen. Je kunt per keer beslissen of je mee wilt doen.

Anonimiteit en vertrouwelijkheid

Gegevens en resultaten van onderzoeken en de website worden vertrouwelijk verwerkt. Wij gaan dus zorgvuldig om met de door jou gegeven informatie.