Naar dingen zelf doen pagina

Woonondersteuning

Je woont zelfstandig in een eigen woning. Of gaat dat binnenkort doen. Je geeft zelf aan wanneer je ondersteuning nodig hebt. Zo woon je met meer zelfvertrouwen.

Je krijgt thuis ondersteuning

Als je zelfstandig woont of als je dat binnenkort gaat doen ondersteunen we je thuis. Je hebt bijvoorbeeld gesprekken met een wooncoach; persoonlijk, via de telefoon of internet. De wooncoach ondersteunt je bij praktische zaken, zoals de administratie, gezond eten en het huishouden. Of je volgt trainingen waardoor je zelfstandiger en met meer zelfvertrouwen woont. Als het nodig is zetten we meer specialistische hulp in.

Je verder ontwikkelen

Zo ontwikkel je jezelf verder. Je staat sterker en krijgt meer grip op jouw dagelijkse leven. Je krijgt inzicht in wat jij op een bepaald moment nodig hebt. Samen kijken we wie jou allemaal nog meer kunnen ondersteunen als je een vraag hebt. Je houdt zelf de touwtjes in handen bepaalt wat er wel en niet gebeurt.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Ook leuk om te lezen

  1. Pameijer test robotkat

    Robotkat Orange Tabby is sinds november 2015 in de Verenigde Staten op de markt en door Pameijer naar Nederland gehaald. Het doel is het stimuleren van contact en het uitlokken van actie-reactie bij kinderen met een ernstige meervoudige beperking.

    Lees verder