Naar dingen zelf doen pagina

Samen met Thuis

Als kind/jongere woon je tijdelijk uit huis. Zo is er ruimte om de situatie binnen het gezin te verbeteren. En te leren hoe jullie samen lastige situaties oplossen.

Ondersteuning voor het hele gezin

Via Samen met Thuis krijg je als gezin ondersteuning. Als kind/jongere woon je tijdelijk uit huis. Zo ontstaat er ruimte om de situatie binnen het gezin te verbeteren. Samen werken we er aan om jou snel weer thuis te laten wonen. Jij en je ouders krijgen ondersteuning bij het aanleren van nieuwe dingen. Wat je buiten huis leert, kun je thuis toepassen.

Positieve relatie

Je wordt als ouder ondersteund in de rol van opvoeder: een positieve relatie met jouw kind met regels en afspraken. Jullie leren als gezin hoe je lastige situaties, zoals ruzies, oplost en hoe je met elkaar in contact blijft. Als het nodig is, ondersteunen we in het aanpakken van acute problemen. Bijvoorbeeld met geld of een woning.

Sterker als gezin

We betrekken mensen die voor jullie belangrijk zijn. Zo sta je als gezin sterker. Jullie krijgen meer grip op het dagelijkse leven. Als ouder vul je de opvoeding (weer) zelf in. Als kind/jongere kun je (weer) opgroeien in jouw eigen gezin.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Ook leuk om te lezen

  1. Pameijer opent deuren tijdens Week van Zorg en Welzijn

    In de week van 13 tot en met 18 maart opent Pameijer haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in wat Pameijer doet in de buurt. Van wonen en werken met ondersteuning tot ruimte voor ontmoeting en gesprek. Er zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen. Overal staat natuurlijk de koffie klaar!

    Lees verder
  2. Opnames SBS 6 in Ontwikkelcentrum Cocon

    Op vrijdag 17 februari staan de kinderen van Ontwikkelcentrum Cocon in de spotlights. Zij spelen de hoofdrol in een TV-item dat SBS 6 uitzendt in de Week van Zorg en Welzijn, die plaats vindt van maandag 13 t/m vrijdag 18 maart 2017.

    Lees verder