Ondersteuning tijdens schuldhulpverlening

Je wilt graag van je schulden af. En je bent bereid daar serieus aan te werken. Je bent daarom aangemeld bij een Kredietbank. Of een andere instelling voor schuldhulpverlening. Vind je het lastig om van een klein bedrag te leven? En wil je nieuwe schulden voorkomen? ‘Ondersteuning tijdens schuldhulpverlening’ helpt je daarbij.

Wat is ‘Ondersteuning tijdens schuldhulpverlening’?

Met ‘Ondersteuning tijdens schuldhulpverlening’ helpt jouw wooncoach jou om slim met weinig geld om te gaan. En om nieuwe schulden te voorkomen.

Voor wie is het?

‘Ondersteuning tijdens schuldhulpverlening’ is bedoeld voor mensen die serieus aan hun schulden willen werken. Zij zitten in een traject van schuldhulpverlening. En hebben daar ondersteuning bij nodig.

Wat houdt het in?

​Met ‘Ondersteuning tijdens schuldhulpverlening’ ondersteunt jouw wooncoach je om je te houden aan de afspraken die je gemaakt hebt met jouw schuldhulpverlener. En om overzicht te houden op je uitgaven.

Wat levert het op?

Je vergroot je kans om het traject van schulphulpverlening succesvol af te ronden. Je hebt overzicht in je geldzaken. Dat geeft rust.

Hoe lang duurt het?

Je krijgt gemiddeld 1 uur per maand ondersteuning van jouw wooncoach, gedurende drie jaar. Dit kan eventueel op basis van jouw persoonlijke situatie (en afhankelijk van een beschikking of indicatie) worden verlengd.

Wat is nog belangrijk om te weten?

Een paar dingen zijn nog belangrijk om te weten:

  • Je krijgt al ondersteuning van Pameijer, bijvoorbeeld op het gebied van wonen.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

  1. Help judoka Amy Heinsmann naar de Special Olympic World Summer Games 2019!

    Amy, cliënt van Pameijer, is met 4 andere judoka’s geselecteerd voor de Special Olympic World Summer Games in Abu Dhabi. Help jij mee om haar droom waar te maken?

    Lees verder