Ondersteuning op school (zowel regulier als speciaal onderwijs)

Jouw zoon of dochter wil het liefst naar de school bij hem of haar in de buurt. Soms lukt dit alleen met extra ondersteuning.

Eigen school

We ondersteunen je kind op de eigen school. Naast de lessen van de school, helpen wij bijvoorbeeld bij het maken van schoolopdrachten. Of bij het volgen van regels in de klas en het omgaan met klasgenoten.

Meedoen

Ook ondersteunen we leraren en klasgenoten hoe zij prettig met jou kind omgaan. Zo begrijpen ze elkaar (van beide kanten) beter. Want jouw kind hoort er bij. En doet mee!

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

  1. Pameijer opent deuren tijdens Week van Zorg en Welzijn

    In de week van 13 tot en met 18 maart opent Pameijer haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in wat Pameijer doet in de buurt. Van wonen en werken met ondersteuning tot ruimte voor ontmoeting en gesprek. Er zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen. Overal staat natuurlijk de koffie klaar!

    Lees verder
  2. Opnames SBS 6 in Ontwikkelcentrum Cocon

    Op vrijdag 17 februari staan de kinderen van Ontwikkelcentrum Cocon in de spotlights. Zij spelen de hoofdrol in een TV-item dat SBS 6 uitzendt in de Week van Zorg en Welzijn, die plaats vindt van maandag 13 t/m vrijdag 18 maart 2017.

    Lees verder