Naar dingen zelf doen pagina

GoOV

GoOV is een app voor je smartphone. Met informatie van deur tot deur kan je zelfstandig reizen met het openbaar vervoer.

Zelfstandig reizen

GoOV is een app voor je smartphone (Android). Je reist er zelfstandig mee met het openbaar vervoer. GoOV geeft je informatie van deur tot deur.

Met looproutes en actuele OV-informatie. Als het nodig is kan je de noodknop gebruiken om hulp in te schakelen. Zij helpen je dan weer verder op weg.

Met GoOV reis je zelfstandig en ben je minder afhankelijk van anderen.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Ook leuk om te lezen

 1. GoOV wint Achmea-pitchevent

  De GoOV-app, waarmee mensen zelfstandig kunnen reizen in het OV, is uitgeroepen tot winnaar van het Achmea-pitchevent. Dit middel zet Pameijer in om mensen te ondersteunen.

  Lees verder
 2. Samenwerken aan toegankelijke games voor mensen met een beperking

  Op donderdag 3 november gaan ondernemers samen met Pameijer de uitdaging aan om bestaande en nieuwe games toegankelijker te maken voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Dit gebeurt tijdens de Health Innovation Challenge onder leiding van het ondernemerschaps-expertisecentrum van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

  Lees verder
 3. Pameijer test sociale robots

  Pameijer test de komende maanden zeehond ‘Bo’ en kat ‘Abby’: nieuwe ondersteuningsmiddelen voor kinderen en jongeren met een ernstige beperking. Donderdag 15 september vierden kinderen, ouders, ondersteuners en sponsors de start van deze testperiode met een ‘geboortefeest’, inclusief beschuit met muisjes.

  Lees verder