GoOV

Je wilt graag zelfstandig én veilig kunnen reizen met het openbaar vervoer. Soms is dat lastig. Bijvoorbeeld omdat je bang bent om de weg kwijt te raken. Of omdat mensen je moeilijk verstaan. De ‘GoOV’ helpt je hiermee.

Wat is de ‘GoOV’?

De ‘GoOV’ is een handige app voor op je smartphone (slimme mobiele telefoon). Hiermee kun je veilig en zelfstandig met het openbaar vervoer reizen.

Voor wie is het?

De ‘GoOV’ is voor iedereen die veilig en zelfstandig wil reizen met het openbaar vervoer. Die daar ondersteuning bij nodig heeft. En die een smartphone kan gebruiken.

Wat houdt het in?

De ‘GoOV’ is een app op een smartphone. De ‘GoOV’ is gemakkelijk te gebruiken. Hij begeleidt je van je huis tot je bestemming (en weer terug) met looproutes. En met actuele informatie over het openbaar vervoer. Het heeft ook een noodknop. Daarmee krijg je direct contact met iemand die je verder op weg helpt.

De ‘GoOV’ heeft de volgende onderdelen:

 • Een app met reisbestemmingen en contactpersonen die je van tevoren samen met iemand anders invoert. Je krijgt dan onderweg reisadviezen, halte-informatie en gesproken of schriftelijke aanwijzingen, zoals: “druk op de stop-knop” of “je moet nu uitstappen”.
 • Een afgesloten plek op internet voor het invoeren van reisbestemmingen en contacten van mensen die belangrijk voor je zijn. Bijvoorbeeld je familie. Of je ondersteuner.
 • Een callcenter. Hier zijn mensen, die tijdens jouw reis kunnen zien waar je bent. Ze geven je telefonisch informatie en advies als je dat nodig hebt. En ze zetten eventueel een taxi in als dat nodig is.

Wat levert het op?

Met ‘GoOV’ kun je zelf reizen met het openbaar vervoer. Met een veilig gevoel. Je bent minder afhankelijk van ‘speciaal vervoer’ of van andere mensen om ergens naar toe te gaan. En je kunt zelf bepalen wanneer je wilt reizen.

Hoe lang duurt het?

Je kunt de ’GoOV’ gebruiken zo lang je ondersteuning krijgt van Pameijer. Dat is afhankelijk van je beschikking of indicatie.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

 1. Digiloods bezoekt team Mackaystraat met tas vol verrassende e-Healthproducten

  John van Duijvenbode - één van de vijf digiloodsen van Pameijer – werd uitgenodigd door team Mackaystraat.

  Lees verder
 2. Tip: zo kun je veilig appen en (beeld)bellen

  Chat, bel of beeldbel jij wel eens met je coach? Of met andere mensen die belangrijk voor je zijn? Dan hebben we een tip voor je: maak hiervoor gebruik van de veilige app ‘Signal’.

  Lees verder