Naar dingen zelf doen pagina

Beschermd plus werken

Je werkt vanuit een project van Pameijer. Je doet bijvoorbeeld boodschappen voor mensen in de wijk. Je krijgt heel veel ondersteuning. Er is altijd een ondersteuner dicht bij je.

Doen waar je goed in bent

Werk doen waar je goed in bent. Dat geeft een prettig gevoel. Een dagritme opbouwen, onder de mensen zijn, waardering krijgen voor wat je doet. Dit leer je op een werkplek ‘Beschermd Plus’.

Stap verder

Je werkt op vaste momenten van de dag. Op de Beschermd Plus locatie. Of in de wijk. Je doet bijvoorbeeld boodschappen voor mensen in de wijk. We geven je (veel) ondersteuning die bij jou past. We werken stap voor stap en kijken naar wat je leuk vindt en wat je kan. En we maken afspraken over de doelen die jij wilt bereiken. Samen met de mensen om je heen die voor jou belangrijk zijn. Zo kom je een stap verder.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Ook leuk om te lezen

  1. Pameijer slaat de handen ineen tegen arbeidsdiscriminatie

    Sinds 9 november 2016 vormt Pameijer, samen met 12 andere Rotterdamse bedrijven, het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Dit platform richt zich de komende 2 jaar op het terugdringen van discriminatie op grond van herkomst, huidskleur, geloof, geslacht, seksuele gerichtheid, chronische ziekte en handicap en leeftijd.

    Lees verder