Beschermd werk plus

Je wil graag meedoen. Daar heb je extra ondersteuning en, waar nodig, zorg bij nodig. Met ‘Beschermd Werk Plus’ krijg je intensieve ondersteuning bij wat je doet. We kijken naar wat je wil en wat je kan.

Wat is ‘Beschermd Werk Plus’?

‘Beschermd Werk Plus’ is dagbesteding gericht op werk. Je krijgt intensieve ondersteuning en, waar nodig, zorg. Met aandacht voor het ontwikkelen van vaardigheden. Gericht op het zoveel mogelijk meedoen in de wijk.

Voor wie is ‘Beschermd Werk Plus’?

‘Beschermd Werk Plus’ is voor mensen met een ernstige meervoudige beperking, die intensieve ondersteuning en mogelijk zorg nodig hebben.

Wat houdt het in?

Met ‘Beschermd Werk Plus’ doe je zoveel mogelijk mee in de wijk. De dagbesteding is gericht op werk en bestaat uit een combinatie van intensieve ondersteuning, behandeling en activiteiten voor de wijk. Bijvoorbeeld boodschappen doen voor bewoners. Of brieven vouwen voor een bedrijf uit de buurt. Je hebt een dagindeling met vaste momenten van inspanning en ontspanning.

Wat levert het op?

Je ontwikkelt jezelf, vanuit wat je kan. Met de ondersteuning en mogelijk zorg die jij nodig hebt.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

  1. Willem wint innovatieprijs

    We zijn supertrots op Willem! Gisteren heeft hij samen met ons een innovatieprijs in West-Brabant gewonnen voor de manier we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunen naar (betaald) werk. We kunnen nu ook in Brabant mensen helpen!

    Lees verder
  2. Eerste radio uitzending Pameijer TV

    We hebben een primeur! Na bijna 50 TV-journaals breidt Pameijer TV haar kanalen uit met radio. Luister mee en laat ons weten wat je er van vindt!

    Lees verder