Naar dingen zelf doen pagina

Beschermd plus werken

Je werkt vanuit een project van Pameijer. Je doet bijvoorbeeld boodschappen voor mensen in de wijk. Je krijgt heel veel ondersteuning. Er is altijd een ondersteuner dicht bij je.

Doen waar je goed in bent

Werk doen waar je goed in bent. Dat geeft een prettig gevoel. Een dagritme opbouwen, onder de mensen zijn, waardering krijgen voor wat je doet. Dit leer je op een werkplek ‘Beschermd Plus’.

Stap verder

Je werkt op vaste momenten van de dag. Op de Beschermd Plus locatie. Of in de wijk. Je doet bijvoorbeeld boodschappen voor mensen in de wijk. We geven je (veel) ondersteuning die bij jou past. We werken stap voor stap en kijken naar wat je leuk vindt en wat je kan. En we maken afspraken over de doelen die jij wilt bereiken. Samen met de mensen om je heen die voor jou belangrijk zijn. Zo kom je een stap verder.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Ook leuk om te lezen

 1. Bijzondere cadeaus op de kerstmarkt Fenix Food Factory

  Ben je op zoek naar iets bijzonders voor de kerst? Kom dan naar de kerstmarkt in de Fenix Food Factory! Van donderdag 15 t/m vrijdag 23 december (uitgezonderd 19 en 20 december) vind je daar allerlei bijzondere cadeaus, met liefde en aandacht gemaakt. Open van 10.00 tot 17.00 uur.

  Lees verder
 2. Pameijer slaat de handen ineen tegen arbeidsdiscriminatie

  Sinds 9 november 2016 vormt Pameijer, samen met 12 andere Rotterdamse bedrijven, het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Dit platform richt zich de komende 2 jaar op het terugdringen van discriminatie op grond van herkomst, huidskleur, geloof, geslacht, seksuele gerichtheid, chronische ziekte en handicap en leeftijd.

  Lees verder
 3. Van indicatie naar arbeidscontract: eerste plaatsing bij Crawford & Company

  Op donderdag 21 juli 2016 ondertekende Jonathan Lard zijn eerste arbeidscontract bij Crawford & Campany, een van 's werelds grootste onafhankelijke dienstverlener van oplossingen op het terrein van schademanagement. Jonathan heeft door zijn lichamelijke en lichte verstandelijke beperking een afstand tot de arbeidsmarkt. Vanuit een werkproject van Pameijer heeft hij zich ontwikkeld naar een reguliere betaalde baan.

  Lees verder