ABCDATE

Je wilt nieuwe mensen leren kennen. Misschien ben je op zoek naar een vriendschap of relatie. Of zoek je af en toe een maatje om iets leuks mee te doen. Bijvoorbeeld om samen iets te drinken, te sporten of naar de film te gaan. Vind je het lastig om contact te leggen? Dan is ABCDate misschien iets voor jou.

Wat is ABCDate?

Bij ABCDate leer je nieuwe mensen kennen in een veilige omgeving. Je kan chatten met anderen op een website of via een app. Een aantal keer per jaar is er een ontmoetingsavond waar je mensen ontmoet. Zij zijn ook op zoek zijn naar nieuwe contacten. Ook kun je meedoen met online thema-avonden, bijvoorbeeld over relaties, seksualiteit, reizen en geld. Je begeleider (woon- of leerwerkcoach) kan je ondersteunen als je contact wilt leggen. Door bijvoorbeeld samen vragen te bedenken die je kan stellen.

Voor wie is ABCDate?

ABCDate is voor mensen met een verstandelijke beperking die behoefte hebben aan contact en het lastig vinden om contact te leggen. ABCDate helpt hen hierbij. Misschien ben je wel op zoek naar een vriendschap of (liefdes)relatie.

Wat levert het op?

Je ontmoet nieuwe mensen met wie je misschien vaker afspreekt. Bijvoorbeeld omdat je dezelfde hobby’s of interesses hebt. Of je leert iemand kennen voor een vriendschap of (liefdes)relatie. Je vindt het leuk om anderen te leren kennen. En anderen vinden het leuk om jou te leren kennen.

Wat is nog belangrijk om te weten?

ABCDate is veilig omdat alleen mensen worden toegelaten met een verstandelijke beperking die begeleiding hebben bij een zorgorganisatie die is aangesloten bij ABCDate.

Meer informatie of aanmelden?

Wil je weten of weten of ABCDate iets voor je is? En of dat kan met jouw beschikking of indicatie? Of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met een arrangeur.

Ondersteuningen

Sluit map

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

  1. Belangrijke stappen voor de bouw van onze woonlocatie in Ridderkerk

    Samen met woningcorporatie Wooncompas slaan we de handen ineen om in de J.S. Bachstraat in Ridderkerk een nieuw woongebouw te ontwikkelen. Eerder ondertekenden wij daarvoor al een intentieovereenkomst.

    Lees verder