Dit doen wij zo

We ondersteunen kwetsbare mensen met psychosociale of psychiatrische problemen of een (licht) verstandelijke beperking. Of het nu gaat om opgroeien, opvoeden, wonen, werken, vrije tijd of sociale contacten. Dit doen wij op een vindingrijke manier.

Hoe?

We leren mensen omgaan met belemmeringen, versterken hun eigen kracht en talent en stimuleren dat ze iets voor anderen betekenen. Bij Pameijer geloven we dat mensen iedere dag een stapje verder kunnen komen. De kracht om dat te kunnen zit in mensen zelf. Wij helpen om die kracht bij te ontdekken. Zodat het vertrouwen groeit om die kleine stapjes te zetten. Kleine overwinningen die tot iets groters kunnen leiden: bijvoorbeeld een sociaal netwerk, een (betaalde) baan, een opleiding of een eigen thuis.

We doen dit op een vindingrijke manier. Door samen te werken, niet op te geven en creatief te zijn in mogelijkheden. Door vindingrijk te denken: wat kan er wel?

Hierbij betrekken we vrienden, familie, buurtgenoten en vrijwilligers. Onze behandeling en ondersteuning is altijd zo kort, licht en lokaal mogelijk. Doel is dat mensen stap voor stap sterker in het leven staan en minder afhankelijk zijn. Lees hier meer over Samen Vindingrijk.

Voor wie? 

We zijn er voor kwetsbare mensen bijvoorbeeld door met een (licht) verstandelijke beperking of psychosociale of psychiatrische problematiek. Voor mensen die zich veilig willen voelen, zich willen ontwikkelen, zelfstandiger willen leven of iets voor anderen willen betekenen. Leeftijd maakt niet uit: kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen zijn welkom.

Goed bezig!

We gaan zo goed mogelijk om met de wereld en de mensen om ons heen. Dat doen we zo:

  • Medewerkers leren hoe ze een gezonde balans houden tussen werk en privé
  • Elke twee jaar onderzoeken we hoe tevreden onze medewerkers zijn
  • We werken samen met partners die ook mensen met een beperking in dienst hebben
  • Onze panden zijn zo energiezuinig mogelijk
  • We stimuleren mensen om thuis te werken of de fiets te pakken, dat scheelt benzine
  • We werken steeds digitaler, zodat we minder papier hoeven te gebruiken
  • Onze cliënten werken zoveel mogelijk samen met buurtbewoners, zodat de buurt gezonder, groener, veiliger en prettiger wordt

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.

Hou mij op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van veranderingen in de zorg
en ander nieuws over Pameijer.