woonlocatie Zuidbuurt

Woonlocatie Zuidbuurt bestaat uit 29 woningen verspreid door Westwijk in Vlaardingen. Deze wijk is vlakbij een mooi park met een recreatieplas. Je woont zelfstandig in je eigen woning. Heb je zin in gezelligheid of een praatje? Dan kun je koffie drinken of eten in het wijkcentrum. De wooncoaches zijn tot 21.00 uur aanwezig. Daarna is er een slaapwacht telefonisch bereikbaar.

Hoe woon je?

Zuidbuurt bestaat uit woningen die verspreid door de wijk liggen. Hier wonen in totaal 29 mensen. Je hebt je eigen woning. Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken? Dan kun je terecht in de recreatieruimte van het wijkcentrum.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt.  Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met boodschappen doen, schoonmaken, tv-kijken of muziek luisteren. Of een goed gesprek met je wooncoach. Je kunt, als je dat wilt, elke dag van 12.30 tot 16.30 uur in het wijkcentrum koffie drinken met andere bewoners en mensen uit de wijk. In het wijkcentrum kun je, tegen betaling, op dinsdag en donderdag ook samen koken en eten.

"Mensen wonen zelfstandig in de wijk. Ze vinden het erg prettig om in hun eigen woning hun individuele ondersteuningsmomenten te hebben."

Frank, wooncoach

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Professor Telderstraat 10 in Vlaardingen. Dit is in Westwijk, een groene omgeving met veel nieuwbouw. In de buurt is recreatiegebied Krabbeplas met een mooi park en een surfplas. Ook zijn er veel winkels dichtbij. Metrostation Vijfsluizen is in de buurt, net als de bushalte en treinstation Vlaardingen. Lekker centraal en veel te doen dus!

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.