woonlocatie 't Ronde Sant

Woonlocatie ’t Ronde Sant ligt in een gemoedelijke wijk in Ridderkerk en is bedoeld voor 55+’ers, in het bijzonder met een dubbele diagnose (licht verstandelijke beperking en psychiatrische problematiek).  Je woont met meerdere mensen en hebt een eigen kamer. Heb je zin in gezelligheid? Dan ontmoet je de andere bewoners in de huiskamer. Daar kun je koffie drinken of samen eten. Er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar.

Hoe woon je?

Bij deze locatie wonen in totaal 16 mensen, verdeeld over 4 woningen. Je hebt je eigen kamer. Daar slaap je natuurlijk, maar je kunt er ook in je eentje televisie kijken of gewoon even rustig zitten. De huiskamer, keuken en badkamer deel je met andere bewoners. Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken? Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches  in de huiskamer of de gezamenlijke tuin.

24-uurs begeleiding

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, muziek luisteren of lezen. Je kunt, als je dat wilt, samen koffie drinken met andere bewoners in de huiskamer. Of in de huiskamer, waar je ook andere mensen uit de wijk ontmoet die door de wooncoaches worden ondersteund. Bij ’t Ronde Sant koken en eten we samen, je beslist zelf of je mee-eet.

"Ik vind het hier fijn wonen, omdat ik me er veilig voel. We wonen gezellig met meerdere mensen en er is een grote tuin."

Annie, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Hugo de Groothof 31-34 in Ridderkerk. Dit ligt midden in de gemoedelijke wijk Drievliet. Je kunt te voet naar een winkelcentrum, buurtcentrum en sporthal in de buurt. Ook zijn er bushaltes op loopafstand.

Wat is verder belangrijk om te weten?

  • ’t Ronde Sant is voor 55+’ers, in het bijzonder voor mensen met een dubbele diagnose (licht verstandelijke beperking en psychiatrische problematiek). 
  • Om te wonen bij Pameijer heb je een indicatie of beschikking nodig.
  • Je betaalt een eigen bijdrage.
  • Wil je weten hoe het zit met bijvoorbeeld je verzekering en of er meubels zijn? Bekijk dan de pagina praktische (geld)zaken bij wonen.

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.