woonlocatie Myrdalhof

Woonlocatie Myrdalhof ligt in de Rotterdamse wijk Ommoord. De woningen hebben een eigen keuken en sanitair. Heb je zin in gezelligheid? Dan kan je koffie drinken in de ontmoetingsruimte. Van 8.30 tot 22.00 uur zijn de wooncoaches beschikbaar. Na 22.00 uur is de slaapwacht aanwezig.

Hoe woon je?

De woonlocatie bestaat uit 22 woningen, die in 2 blokken tegenover elkaar liggen. Een woning is ongeveer 35m2 groot. Je hebt je eigen woning met een keuken en sanitair. Daar slaap je, eet je en ontvang je jouw ondersteuning en visite. Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken? Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches in de ontmoetingsruimte. Deze is op bepaalde tijden geopend. Er is ook een tuin die je op afgesproken tijden kunt gebruiken. Bij deze locatie horen ook nog 12 andere woningen, die zijn verspreid over de wijk. 

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, muziek luisteren of lezen. Je kunt, als je dat wilt, samen koffie drinken met andere bewoners. Je eet in je eigen woning en er zijn mogelijkheden om samen te eten, dit bespreek je met je wooncoach.

"Ik woon hier lekker rustig. Er is altijd iemand bij wie ik terecht kan."

Simon, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Myrdalhof 9 in Rotterdam. Dit is in de rustige en groene wijk Ommoord. Je bent zo op de snelweg en bij winkelcentra Hesseplaats en Binnenhof. Ook is het natuurgebied aan de Rotte en het strandje van Nesselande in de buurt. Op loopafstand zit ook een wijkpark. Vanaf metrostations Romeynshof en Graskruid is het ongeveer 5 minuten lopen naar Myrdalhof.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.