woonlocatie Mackaystraat

Woonlocatie  Mackaystraat ligt in Rotterdam-Noord. Je hebt er je eigen kamer in een pand, waar in totaal 24 mensen wonen. Er is een grote tuin, met veel planten en bloemen. We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. De wooncoaches zijn tussen 7.30 en 22.00 uur aanwezig. Daarna is er een slaapwacht.

Hoe woon je?

Het pand heeft 3 verdiepingen. Je hebt er je eigen kamer, met je eigen keuken en badkamer. Daar slaap je natuurlijk, maar je kunt er ook in je eentje televisie kijken of gewoon even rustig zitten. Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken? Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches  in de huiskamer op de begane grond. Of in de grote tuin, waar je kunt genieten van alle planten en bloemen.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, muziek luisteren of lezen. Of een goed gesprek met je wooncoach. Je kunt ook samen koffie drinken met andere bewoners. Soms organiseren we activiteiten, bijvoorbeeld met de feestdagen.

"Ik vind het fijn dat er begeleiders zijn. Ik kan bij ze terecht als ik ergens mee zit."

Pim, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Mackaystraat 8d. Dit is in Rotterdam Noord:  één van de creatiefste wijken van de stad. Het is er oer-Rotterdams: gezellige vooroorlogse straatjes, prachtige singels, stoere kades en ruime pleinen. Winkels, tram en bus zijn op loopafstand. Ook het Kralingse Bos is te voet of op de fiets goed bereikbaar.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.