woonlocatie Kruisnetlaan

Woonlocatie Kruisnetlaan is  in een seniorenflat in Hoogvliet en is voor bewoners van 50 jaar en ouder. Er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar. Ook als je wat meer hulp nodig hebt. Je hebt er je eigen appartement.

Hoe woon je?

Bij deze locatie wonen in totaal 32 mensen, verspreid over een seniorenflat van 2 verdiepingen (met lift). Er zijn 28 appartementen, waarvan 2 tweepersoonswoningen. Op de begane grond van de flat zit een kapper, fysiotherapeut, een kleine winkel en een recreatiezaal. Daar is ook de STAR (bloedprikdienst) dagelijks aanwezig.  Je hebt je eigen appartement, met je eigen voordeur, keuken en badkamer. Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken? Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches in de ontmoetingsruimte.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding die bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, muziek luisteren of lezen. Of een goed gesprek met je wooncoach. Je kunt, als je dat wilt, samen koffie drinken met andere bewoners in de ontmoetingsruimte. Of samen eten.

"Ik vind het hier heel veilig en prettig wonen."

Ans, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Kruisnetlaan 410 in Hoogvliet, in de wijk Zalmplaat. De flat is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo zit er een bushalte tegenover het gebouw. De metrohalte ligt op 400 meter. Op 500 meter is een huisarts en ook de winkels en een park zijn op loopafstand.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.