woonlocatie Hellevoetsluis

Bij woonondersteuning Hellevoetsluis heb je een eigen appartement in een flat of in de wijk. De andere bewoners kun je ontmoeten tijdens een gezamenlijke maaltijd of tijdens leuke activiteiten in het buurthuis in de flat. De wooncoaches zijn van 7.30 tot 22.30 uur aanwezig.  Daarna is er een slaapwacht  telefonisch bereikbaar.

Hoe woon je?

De locatie bestaat uit 13 woningen in één gebouw en 9 woningen verspreid door de wijk. Er wonen in totaal 22 mensen. De flat heeft  4 verdiepingen met 3 tot 4 woningen per verdieping, verspreid tussen gewone appartementen. Je hebt je eigen appartement, met je eigen voordeur, keuken en badkamer. Daar slaap je natuurlijk, maar je kunt er ook in je eentje televisie kijken of gewoon even rustig zitten. Heb je zin in gezelligheid of een praatje?  Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches in de ontmoetingsruimte of de tuin.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt.  Er zijn ook momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, muziek luisteren of lezen. Of met andere bewoners koffie drinken. Op vrijdag eten we samen, je bepaalt zelf of je mee-eet. Op zondag is er een ontmoetingsmoment en je kunt dagelijks naar leuke activiteiten in het buurthuis in de flat. Het buurthuis organiseert ook regelmatig uitjes.

"Ik voel me hier veilig: de begeleiding, het gebouw en de omgeving geven mij rust."

Rignald, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Eik 171 in Hellevoetsluis. Hellevoetsluis is een gezellig, klein stadje met de voorzieningen van een grote stad. Het ligt dicht bij de stranden aan het Haringvliet. Op loopafstand van de Eik is een bushalte en er zijn ook winkels in de buurt.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.