woonlocatie De Noord

Bij woonlocatie De Noord in Ridderkerk wonen 15 senioren. Er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar. We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. Je hebt je eigen appartement met een eigen voordeur. Met de andere bewoners kun je bijvoorbeeld klaverjassen of computerles volgen.

Hoe woon je?

Er wonen 15 mensen op deze locatie. Je hebt je eigen appartement met eigen voordeur, keuken en badkamer. Daar slaap je natuurlijk, maar je kunt er ook in je eentje televisie kijken of gewoon even rustig zitten. Er zijn éen- en tweepersoons appartementen. Heb je zin in gezelligheid of een praatje? Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches in de gezamenlijke ontmoetingsruimte of tuin.  

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding die bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Daarnaast kun je op verschillende momenten andere bewoners ontmoeten. Bijvoorbeeld om te klaverjassen, maar ook om computerles volgen of om creatieve dingen te maken.

"De bewoners voelen zich veilig door de opzet van het gebouw: inpandig met een eigen voordeur."

Jacqueline, wooncoach

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Noordstraat 85 in Ridderkerk, in de wijk Bolnes.  Er zit een wijkcentrum in het gebouw, dus er is altijd iets te doen. Op de Rijnsingel is er een bushalte en op de Schinnebaan kun je de tram nemen. Ook zijn er winkels en een park in de buurt.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.