woonlocatie De Klencke

Woonlocatie de Klencke zit in Hoogvliet. Je hebt je eigen woning in een flat, waar 27 mensen door Pameijer worden ondersteund. Er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar. We werken samen een de dingen die jij wilt bereiken. Je kunt 3 keer per week samen met de andere bewoners eten of meedoen aan de activiteiten in de flat of wijk.

Hoe woon je?

Er wonen 27 mensen in deze flat, die door Pameijer worden ondersteund. Iedereen heeft een eigen woning en de woningen zijn verdeeld over 12 verdiepingen. Je hebt je eigen voordeur, keuken en badkamer en eigen balkon. Heb je zin in gezelligheid of wil je kletsen?  Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches in de gezamenlijke ontmoetingsruimte. Naast de flat is een gezamenlijke tuin.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar een vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers) werk.  Er wordt namelijk van je verwacht dat je een dagbesteding hebt. Op 3 dagen in de week kun je samen met andere bewoners eten. Ook kun je deelnemen aan activiteiten die in de flat of in de wijk worden georganiseerd.

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Klencke 351 in Hoogvliet. Metrostation Hoogvliet is op 5 minuten lopen en in de buurt rijden ook verschillende bussen. De Klencke ligt aan de rand van winkelcentrum Hoogvliet. Er is een park dichtbij en kinderboerderij de Oedenstee is ook in de buurt. Je hoeft dus niet ver weg om iets te doen.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.