woonlocatie Charlois - Carnisse Zuid

Woonlocatie Charlois - Carnisse Zuid ligt in Rotterdam-Zuid, vlakbij winkelcentrum Zuidplein. Je hebt er je eigen appartement. Als je dat wilt, kun je iedere dag samen met andere bewoners koken en eten in één van de 2 ontmoetingsruimten. De wooncoaches zijn van 7.30 tot 23.00 uur aanwezig. Daarna is er een slaapwacht. 

Hoe woon je?

De locatie bestaat uit 27 rolstoelvriendelijke appartementen. Deze zijn verspreid over een flatgebouw van 3 verdiepingen.  Je hebt een eigen appartement  met een eigen voordeur, keuken en badkamer.  Daar slaap je natuurlijk, maar je kunt er ook in je eentje televisie kijken of gewoon even rustig zitten. Heb je zin in gezelligheid of een praatje? Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches  in één van de 2 ontmoetingsruimten in het flatgebouw.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je opleiding, vrijetijdsbesteding of(vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. We helpen je met opstaan, als je dat nodig hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met TV kijken of muziek luisteren.  Of een goed gesprek met je wooncoach. Vind je het gezellig om samen te koken en eten? Dan kan dat in één van de 2 ontmoetingsruimten in de flat. Ook kun je daar terecht voor een kop koffie. Of om samen TV te kijken of te kaarten.

"Ik kan hier altijd een praatje maken met andere bewoners."

Dina, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Carnissedreef 9 in Rotterdam. Dit ligt in de wijk Carnisse in stadsdeel Charlois. Metrostation Zuidplein en verschillende buslijnen zijn dichtbij. Op loopafstand is een klein park en ook het Zuiderpark is dichtbij. Er zitten ook winkels op loopafstand, zoals het grote winkelcentrum Zuidplein. De locatie ligt midden in de wijk, dus alles is dichtbij.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.