woonlocatie Brinio

Bij woonlocatie Brinio in Hellevoetsluis heb je je eigen appartement. De woonkamer deel je met andere bewoners. Je kunt er samen koffie drinken, tv-kijken of spellen spelen.  In de buurt kun je wandelen in het bos of op het strandje aan het Haringvliet. We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. Er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar.

Hoe woon je?

Het pand bestaat uit 2 verdiepingen, met in totaal 12 woningen. Ook 13 woningen verspreid in de wijk horen bij deze locatie. In totaal wonen er 25 mensen bij Brinio. Je hebt je eigen appartement, met je eigen voordeur, keuken en badkamer. Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken? Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches  in de gezamenlijke woonkamer of tuin. Er is een kleine lift voor bewoners die minder goed ter been zijn. In het pand zit ook een kantoor met 5 computers waar je gebruik van kunt maken.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder bij Brinio?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met sporten, je huis schoonmaken, muziek luisteren of lezen. Je kunt koffiedrinken, tv-kijken, knutselen, sjoelen of een spelletje doen met andere bewoners. We eten elke dag samen. Behalve op dinsdag en woensdag.  In het weekend brunchen we ook samen. We organiseren gezellige dingen. Zo houden we een avond- en fietsvierdaagse, vieren we de feestdagen samen of gaan we naar een pretpark.

"Ik vind het heel gezellig bij Brinio. "

Petra, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is De Brinio 23 in Hellevoetsluis. Dit ligt in de wijk De Struyten. Op 2 minuten lopen zit een supermarkt. Houd je van vis? Elke woensdag staat daar een  viskraam. De bushalte is 6 minuten lopen. Het Kooisteebos is te voet bereikbaar, net als het strandje aan het Haringvliet. Hier kun je mooi wandelen langs de dijk. Ook is er een sportschool en zwembad in de buurt. Elke maandagavond worden er bij de soos in Voorne activiteiten georganiseerd.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.