woonlocatie Berlagestraat

Woonlocatie Berlagestraat is in de rustige Rotterdamse wijk Lage Land. Je woont er met 16 mensen in een lage flat. Je hebt je eigen kamer en deelt met andere bewoners een appartement. We eten samen en ’s avonds kijken we gezellig met z’n allen tv. Er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar.

Hoe woon je?

In de Berlageflat wonen in totaal 16 mensen via Pameijer. Op de eerste verdieping zijn 6 appartementen. Er is 1 appartement op de 5e verdieping. Ook 5 woningen in de wijk horen bij deze locatie. Je deelt met andere mensen een appartement. Wel heb je je eigen kamer. Daar slaap je natuurlijk, maar je kunt er ook in je eentje televisie kijken of gewoon even rustig zitten. Met de andere bewoners deel je een badkamer en keuken. Ook zijn er 2 gezamenlijke balkons.  Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken? Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches  in de ontmoetingsruimte. Deze is altijd open.

24-uurs begeleiding

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Als je dat nodig hebt, ondersteunen we je bij het wekken, aankleden of ontbijten.

Je ontbijt samen met de andere bewoners. Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, muziek luisteren of lezen. Je kunt, als je dat wilt, samen koffie drinken met andere bewoners. Of samen eten om 17.30 uur, want iedere dag in de week wordt er gekookt. Na het eten kijken we met z’n allen tv of doen we iets leuks samen.

"We doen hier veel samen. Het voelt als familie."

Els, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Berlagestraat 107 in Rotterdam. Dit is in de wijk Lage Land, een groene wijk met veel laagbouw. Winkelcentrum Lageland is op loopafstand.  Metrohaltes Prinsenland en Prinsenlaan zijn te voet bereikbaar en er is een bushalte voor de deur. Heb je zin in een wandeling? Ook het Kralingse Bos is in de buurt en er is een wijkpark op loopafstand.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.