woonlocatie Bazuin

Woonlocatie Bazuin is in een rustige, groene wijk in Capelle aan den IJssel. Verspreid over een flat wonen vooral wat oudere mensen (55+) met een verstandelijke beperking en psychische problemen. Je hebt er je eigen appartement, maar kunt andere mensen ontmoeten in de gezamenlijke ruimte. Tussen 6.45 - 22.00 uur zijn de wooncoaches aanwezig. Daarna is er een slaapwacht telefonisch bereikbaar.

Hoe woon je?

De locatie bestaat uit 23 appartementen, verspreid over een flat. Je hebt je eigen appartement, met eigen badkamer, keuken en woonkamer. Alle appartementen zijn rolstoelvriendelijk. Heb je zin in gezelligheid of wil je een praatje maken? Dan vind je de andere bewoners en wooncoaches in de gezamenlijke ontmoetingsruimte in de flat. Daar kun je ook eten, TV kijken of een kop koffie drinken.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.  

Wat doe je verder ?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met tv-kijken, muziek luisteren of lezen. Of een goed gesprek met je wooncoach. Als je dat wilt, kun je ’s avonds eten in de gezamenlijke ontmoetingsruimte. Daar kun je ook samen TV kijken, radio luisteren of bijvoorbeeld kaarten. In het weekend zijn er koffiemomenten van 11.00 – 12.00 uur, 15.30 – 17.00 uur en 19.00 – 20.00 uur.

"Ik woon hier fijn. De begeleiders doen wat ze beloven."

Gerard, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Bazuin 47 in Capelle aan den IJssel.  Dit is in de rustige wijk Schollevaar, met veel groen en water. Treinstation Capelle Schollevaar en winkelcentrum de Scholver zijn op loopafstand.  Het grote winkelcentrum Alexandrium is 5 minuten met de bus. Ook kun je met de fiets of het openbaar vervoer naar verschillende sportverenigingen.  Het Schollebos is vlakbij, daar kun je lekker wandelen.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.