woonlocatie Ambachtsplein

Bij woonlocatie Ambachtsplein in de Rotterdamse wijk Zevenkamp woon je in een woning met meerdere mensen of in een eigen appartement. Als je zin hebt in gezelligheid, vind je de andere bewoners en wooncoaches in de ontmoetingsruimte of tuin. We besteden  veel aandacht aan je eigen ontwikkeling en het vergroten van je zelfredzaamheid. De wooncoaches zijn van 8.00 tot 21.30 uur aanwezig. Daarna is er een slaapwacht.

Hoe woon je?

De locatie bestaat uit 3 woningen voor meerdere bewoners en 15 tweekamer appartementen. In totaal wonen er 25 mensen. Woon je in een appartement? Dan heb je je eigen keuken en badkamer. Woon je in een groepswoning? Dan heb je een eigen kamer. Daar slaap je natuurlijk, maar je kunt er ook in je eentje televisie kijken of gewoon even rustig zitten. De badkamer en de keuken deel je met de andere bewoners. Heb je zin in gezelligheid of een praatje? Dan vind je de andere bewoners en de wooncoaches  in de ontmoetingsruimte of de tuin bij de groepswoningen.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

Gezamelijke ruimte

OV in de buurt

Park in de buurt

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder ?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met muziek luisteren, gamen of lezen. Of een goed gesprek met je wooncoach. Je kunt, als je dat wilt, samen koffie drinken met andere bewoners. Soms organiseren we activiteiten, bijvoorbeeld met de feestdagen.

"Er is veel aandacht voor eigenheid, je eigen ontwikkeling en het vergroten van je zelfredzaamheid."

Erwin, wooncoach

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Ambachtsplein 135 in Rotterdam, in de wijk Zevenkamp. Metrostation Ambachtsland is dichtbij en ook winkelcentrum Zevenkamp is op loopafstand. In de buurt zit ook recreatiecentrum Zevenkampse Ring en de Taka Tuka Tuin, een wijktuin. Je kunt er dus van alles doen!

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.