Thuishaven - wonen met langdurige zorg

Je wilt graag wonen op een plek waar je je thuis voelt. Waar je prettig woont en jezelf kunt zijn. Met de zorg die jij nodig hebt. ‘Thuishaven – wonen met langdurige zorg’ helpt je daarbij.

Wat is ‘Thuishaven – wonen met langdurige zorg’?

Met ‘Thuishaven – wonen met langdurige zorg’ ondersteunen we je bij het wonen op een plek waar jij je thuis voelt. Met de zorg en ondersteuning die jij nodig hebt.

Voor wie is ‘Thuishaven – wonen met langdurige zorg’?

‘Thuishaven – wonen met langdurige zorg’ is voor mensen die langdurig zorg en ondersteuning nodig hebben in de directe nabijheid.

Wat houdt het in?

Bij 'Thuishaven-wonen met langdurige zorg' woon je in een woning van Pameijer. Je krijgt intensieve ondersteuning van wooncoaches van Pameijer, die 24 uur per dag aanwezig zijn. Er werken ook ervaringsdeskundigen in het team: mensen die zelf veel hebben meegemaakt en uit eigen ervaring weten welke stappen je (weer) kunt zetten. We ondersteunen je om zoveel mogelijk zelf (weer) mee te doen. En we ondersteunen je bij het bereiken van je doelen. Bijvoorbeeld: gezond leven, andere mensen leren kennen, leren omgaan met je beperkingen en achteruitgang voorkomen. Zoveel mogelijk samen met mensen die voor jou belangrijk zijn.

Hoe lang duurt het?

De zorg en ondersteuning duurt in principe 3 tot 5 jaar. Dit kan eventueel op basis van jouw persoonlijke situatie (en afhankelijk van een beschikking of indicatie) worden verlengd.

Wat levert het op?

Door 'Thuishaven – wonen met langdurige zorg' woon je veilig op een plek waar je je thuis voelt. Waar je je eigen leven kunt leiden. Met de zorg die jij nodig hebt. Je kunt werken aan de doelen die jij wilt bereiken.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

  1. Belangrijke stappen voor de bouw van onze woonlocatie in Ridderkerk

    Samen met woningcorporatie Wooncompas slaan we de handen ineen om in de J.S. Bachstraat in Ridderkerk een nieuw woongebouw te ontwikkelen. Eerder ondertekenden wij daarvoor al een intentieovereenkomst.

    Lees verder