Naar dingen zelf doen pagina

Thuishaven - wonen met langdurige zorg

Je woont langere tijd in een woning van Pameijer. Dat heet ‘wonen met langdurige zorg’. Je kunt in een groep of alleen wonen. Onze wooncoaches ondersteunen jou. Zo ontwikkel je jezelf verder.

Je krijgt intensieve ondersteuning van wooncoaches van Pameijer. Zij zijn 24 uur per dag aanwezig. We ondersteunen je bij het bereiken van jouw doelen.

Je eigen plek

Jong en oud. Iedereen heeft behoefte aan een eigen plek. Een huis waar je prettig woont en jezelf bent. Een veilige plek in een vertrouwde omgeving. Waar je contact hebt met mensen om je heen. En als het lukt, draag je een steentje bij aan de buurt.

Ondersteuning die bij jou past

Onze wooncoaches geven ondersteuning die bij jou past. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt. En we maken afspraken over de doelen die jij wilt bereiken. Samen met de mensen om je heen die voor jou belangrijk zijn. Zo ontwikkel je jezelf verder. Je staat sterker en krijgt meer grip op jouw dagelijkse leven.

Jouw doelen

Je woont tijdelijk of langdurig in een woning van Pameijer. Dat kan zowel in een groep als individueel. Je krijgt intensieve ondersteuning van wooncoaches van Pameijer. Zij zijn 24 uur per dag aanwezig. We ondersteunen je bij het bereiken van jouw doelen.

Bijvoorbeeld:

  • jezelf verzorgen

  • gezond eten en bewegen

  • nieuwe dingen leren, zoals reizen met het openbaar vervoer, voor jezelf opkomen en je administratie bijhouden

  • een sociaal netwerk opbouwen

  • achteruitgang voorkomen en leren omgaan met je beperkingen

Aanvullende woonkosten en diensten

Waar heb je recht op als je langere tijd bij Pameijer woont? Wat regelt en betaalt Pameijer? Waar zorg en betaal jezelf voor? Meer hierover weten? Bekijk dan de pagina aanvullende woonkosten.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Ook leuk om te lezen

  1. Pameijer test robotkat

    Robotkat Orange Tabby is sinds november 2015 in de Verenigde Staten op de markt en door Pameijer naar Nederland gehaald. Het doel is het stimuleren van contact en het uitlokken van actie-reactie bij kinderen met een ernstige meervoudige beperking.

    Lees verder