Naar dingen zelf doen pagina

Thuishaven - eigen woning

Je woont zelfstandig in een eigen woning. Onze wooncoaches staan je met raad en daad bij. Zo weet je dat er iemand voor je is. Samen werk je aan het bereiken van jouw doelen.

Iemand om op terug te vallen

Met onze ondersteuning weet je dat er iemand is om op terug te vallen. Zo zet je stappen richting jouw ontwikkeling en herstel. Onze wooncoaches staan je met raad en daad bij. Als het nodig is, zijn we snel bij je.

Ondersteuning die bij jou past

Onze wooncoaches geven ondersteuning die bij jou past. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt. En maken we afspraken over de doelen die jij wilt bereiken. Samen met de mensen om je heen die voor jou belangrijk zijn. Zo ontwikkel je jezelf verder. Je staat sterker en krijgt meer grip op jouw dagelijkse leven.

Jouw doelen

Je woont zelfstandig in een eigen woning in de buurt van een Thuishaven. Onze wooncoaches zijn 24 uur per dag bereikbaar en komen naar je toe als het nodig is. We ondersteunen je bij het bereiken van je doelen. Zoals je huishouden doen en een sociaal netwerk opbouwen.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Ook leuk om te lezen

  1. Pameijer test robotkat

    Robotkat Orange Tabby is sinds november 2015 in de Verenigde Staten op de markt en door Pameijer naar Nederland gehaald. Het doel is het stimuleren van contact en het uitlokken van actie-reactie bij kinderen met een ernstige meervoudige beperking.

    Lees verder