Signal

Je wilt graag snel en gemakkelijk contact met mensen, wanneer je hun hulp nodig hebt. Op een plek of op momenten die jij prettig vindt. Ook als ze niet dicht bij je zijn. Met de veilige app 'Signal' kan dat.

Wat is Signal?

Signal is een app op je telefoon waarmee je kan chatten, beeldbellen en groepsgesprekken kan starten. En ook berichten kan verwijderen nadat ze door je contactpersoon zijn gelezen. 

Voor wie is het?

Signal is voor iedereen die ondersteuning krijgt van Pameijer.

Wat houdt het in?

Signal werkt op je mobiele telefoon. Met Signal kun je via internet chatten, bellen en beeldbellen. Met je woon- of leerwerkcoach of met andere mensen die belangrijk voor je zijn. Zo kun je tussen ondersteuningsafspraken door gemakkelijk contact hebben met je coach. Bijvoorbeeld als je een dringende vraag hebt. Met beeldbellen kun je elkaar zien of iets laten zien. Bijvoorbeeld een brief waar je vragen over hebt. Dat helpt om elkaar te begrijpen of om dingen op te lossen. Zo kun je snel verder.

Wat levert het op?

Je hebt snel en gemakkelijk contact met je ondersteuner. Of met andere mensen die belangrijk voor je zijn. Op momenten dat jij dat nodig hebt. Dat geeft een veilig gevoel. Het brengt rust. Zo kun je meer dingen zelfstandig doen.

Hoe lang duurt het?

Je kunt Signal als app op je telefoon downloaden. Zo kun je Signal gebruiken als onderdeel van je ondersteuning bij Pameijer. Je kunt het ook gebruiken voor je persoonlijke contacten. 

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

  1. Digiloods bezoekt team Mackaystraat met tas vol verrassende e-Healthproducten

    John van Duijvenbode - één van de vijf digiloodsen van Pameijer – werd uitgenodigd door team Mackaystraat.

    Lees verder
  2. Tip: zo kun je veilig appen en (beeld)bellen

    Chat, bel of beeldbel jij wel eens met je coach? Of met andere mensen die belangrijk voor je zijn? Dan hebben we een tip voor je: maak hiervoor gebruik van de veilige app ‘Signal’.

    Lees verder