Mijn Ondersteuning

Je wilt graag snel en gemakkelijk contact met mensen, wanneer je hun hulp nodig hebt. Op een plek of op momenten die jij prettig vindt. Ook als ze niet dicht bij je zijn. Met ‘Mijn ondersteuning’ kan dat.

Wat is het ‘Mijn Ondersteuning’?

‘Mijn Ondersteuning’ is een digitaal programma waarmee je veilig via internet kunt chatten, bellen en beeldbellen. Het programma werkt op je computer, tablet of smartphone (slimme mobiele telefoon).

Voor wie is het?

‘Mijn Ondersteuning’ is voor iedereen die ondersteuning krijgt van Pameijer.

Wat houdt het in?

‘Mijn Ondersteuning’ werkt op je computer, tablet of smartphone. Met ‘Mijn Ondersteuning’ kun je veilig via internet chatten, bellen en beeldbellen. Met je woon- of leerwerkcoach of met andere mensen die belangrijk voor je zijn. Zo kun je tussen ondersteuningsafspraken door gemakkelijk contact hebben met je coach.

Bijvoorbeeld als je een dringende vraag hebt. Met beeldbellen kun je elkaar zien of iets laten zien. Bijvoorbeeld een brief waar je vragen over hebt. Dat helpt om elkaar te begrijpen of om dingen op te lossen. Zo kun je snel verder.

Wat levert het op?

Je hebt snel en gemakkelijk contact met je ondersteuner. Of met andere mensen die belangrijk voor je zijn. Op momenten dat jij dat nodig hebt. Dat geeft een veilig gevoel. Het brengt rust. Zo kun je meer dingen zelfstandig doen.

Hoe lang duurt het?

Je kunt ‘Mijn Ondersteuning’ gebruiken zo lang je ondersteuning krijgt van Pameijer. Dat is afhankelijk van je beschikking of indicatie.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

 1. Tip: zo kun je veilig appen en (beeld)bellen

  Chat, bel of beeldbel jij wel eens met je coach? Of met andere mensen die belangrijk voor je zijn? Dan hebben we een tip voor je: maak hiervoor gebruik van de veilige app ‘Signal’.

  Lees verder
 2. GoOV wint Achmea-pitchevent

  De GoOV-app, waarmee mensen zelfstandig kunnen reizen in het OV, is uitgeroepen tot winnaar van het Achmea-pitchevent. Dit middel zet Pameijer in om mensen te ondersteunen.

  Lees verder
 3. Samenwerken aan toegankelijke games voor mensen met een beperking

  Op donderdag 3 november gaan ondernemers samen met Pameijer de uitdaging aan om bestaande en nieuwe games toegankelijker te maken voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Dit gebeurt tijdens de Health Innovation Challenge onder leiding van het ondernemerschaps-expertisecentrum van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

  Lees verder