Naar dingen zelf doen pagina

Pameijer live

Met Mijn Pameijer live kun je via internet chatten, bellen en beeldbellen. Zo maak je makkelijk contact met je ondersteuner of je familie.

Makkelijk contact

Pameijer live werkt op je computer, tablet of smartphone. Met Pameijer live kun je via internet chatten, bellen en beeldbellen. Met je ondersteuner of met iemand anders. Met Pameijer live maak je gemakkelijk contact met je ondersteuner of met mensen uit jouw netwerk. Bijvoorbeeld als je een dringende vraag hebt.

Elkaar sneller begrijpen

Met beeldbellen zie je elkaar of laat je elkaar iets zien. Bijvoorbeeld een brief. Zo kun je elkaar sneller begrijpen, dingen oplossen of een volgende stap zetten. Of je stuurt iemand een videoboodschap of berichtje. Zo kom je makkelijk in contact met anderen, ook als ze niet dicht in de buurt zijn.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Ook leuk om te lezen

 1. GoOV wint Achmea-pitchevent

  De GoOV-app, waarmee mensen zelfstandig kunnen reizen in het OV, is uitgeroepen tot winnaar van het Achmea-pitchevent. Dit middel zet Pameijer in om mensen te ondersteunen.

  Lees verder
 2. Samenwerken aan toegankelijke games voor mensen met een beperking

  Op donderdag 3 november gaan ondernemers samen met Pameijer de uitdaging aan om bestaande en nieuwe games toegankelijker te maken voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Dit gebeurt tijdens de Health Innovation Challenge onder leiding van het ondernemerschaps-expertisecentrum van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

  Lees verder
 3. Pameijer test sociale robots

  Pameijer test de komende maanden zeehond ‘Bo’ en kat ‘Abby’: nieuwe ondersteuningsmiddelen voor kinderen en jongeren met een ernstige beperking. Donderdag 15 september vierden kinderen, ouders, ondersteuners en sponsors de start van deze testperiode met een ‘geboortefeest’, inclusief beschuit met muisjes.

  Lees verder