Naar dingen zelf doen pagina

Ondersteuning multiproblematiek

Ondersteuning bij multiproblematiek helpt je om je leven weer op orde te brengen. Ook als je problemen hebt met alcohol of drugs. Of als je een strafrechtelijke titel hebt en de reclassering of de penitentiaire inrichting je doorverwijzen naar Mozaïk.

Jouw doelen

Samen met je behandelaar bekijk je wat je wilt bereiken en wat je daarvoor nodig hebt. Dit zijn meestal verschillende dingen tegelijk. Bijvoorbeeld ondersteuning bij wonen en hulp bijomgevingsproblemen. Het regelen van een uitkering, schuldhulp en beheer van je geld. Herstel van contacten met familie en vrienden of nieuwe contacten, of nieuwe contacten. Ritme en structuur in je dagelijkse leven.

Stap voor stap

Je begeleider helpt je stap voor stap je doelen te bereiken. Houd er rekening mee dat niet alles tegelijk wordt opgelost. Hij blijft je ondersteunen zolang het nodig is, ook op momenten dat je het zelf niet meer ziet zitten. Uiteindelijk kun je op eigen kracht verder.

Forensisch

Als je een stafrechtelijke titel hebt en de reclassering of de penitentiaire inrichting je doorverwijzen naar Mozaïk, dan is de ondersteuning  verplicht. De ondersteuning  heeft wel dezelfde doelen. Je begeleider  houdt contact met de reclassering of de inrichting. Hij helpt je om niet opnieuw de fout in te gaan. 

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Ook leuk om te lezen

  1. Wellness Recovery Action Plan (WRAP®) voor iedereen!

    Pameijer werkt hard om de WRAP® training voor iedereen geschikt te maken: zowel voor mensen met psychosociale of psychiatrische problemen als mensen met een (lichte) verstandelijke beperking. Want iedereen kan herstellen en ontwikkelen!

    Lees verder