Multifunctioneel centrum

We ondersteunen je bij het versterken van jouw vaardigheden. In het Multifunctioneel centrum volg je (speciaal) onderwijs of loop je stage.

Jouw vaardigheden en talenten

Bij het Multifunctioneel centrum ondersteunen we je bij het versterken van jouw vaardigheden. We ontdekken waar jouw talenten liggen en wat je zelf allemaal kunt. Zo kun je uiteindelijk weer terug naar school of (vrijwilligers)werk doen.

Luisteren

We luisteren naar jouw problemen en die binnen het gezin. Daarna maken we samen jouw ondersteuningsplan. Het behandelteam bestaat uit pedagogisch medewerkers, een gezinscoach en een orthopedagoog.

Wat jij nodig hebt

Onze behandeling sluit aan bij wat jij nodig hebt. Je leert om te gaan met emoties en hoe je zelfstandig problemen kunt oplossen. Ook je ouders krijgen advies over hoe jullie thuis goed met elkaar om kunnen gaan.

Meedoen

In een leergroep met andere kinderen/jongeren oefenen we op een positieve manier. Jullie leren van elkaar tijdens verschillende activiteiten, trainingen en workshops. Zo kun je (weer) meedoen: op school, met vrienden en straks met werk.

Onderwijs en/of stage

In het Multifunctioneel centrum volg je (speciaal) onderwijs. Of je kunt stage lopen, als dat nodig is. Zo bereid jij je voor op jouw toekomst. Wat je leert kun je ook thuis toepassen. Omdat we samenwerken met jouw ouders/verzorgers weten zij ook wat je geleerd hebt.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

  1. Pameijer opent deuren tijdens Week van Zorg en Welzijn

    In de week van 13 tot en met 18 maart opent Pameijer haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in wat Pameijer doet in de buurt. Van wonen en werken met ondersteuning tot ruimte voor ontmoeting en gesprek. Er zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen. Overal staat natuurlijk de koffie klaar!

    Lees verder
  2. Opnames SBS 6 in Ontwikkelcentrum Cocon

    Op vrijdag 17 februari staan de kinderen van Ontwikkelcentrum Cocon in de spotlights. Zij spelen de hoofdrol in een TV-item dat SBS 6 uitzendt in de Week van Zorg en Welzijn, die plaats vindt van maandag 13 t/m vrijdag 18 maart 2017.

    Lees verder