Naar dingen zelf doen pagina

Logeren

Soms heb je als ouder of verzorger van een kind of volwassene met een verstandelijke of ernstig meervoudige beperking even een adempauze nodig.

Op adem komen

De zorg voor en/of opvoeding van een kind of volwassene met een verstandelijke of ernstig meervoudige beperking is intensief. Respijt betekent op adem komen. Soms heb je als mantelzorger even een adempauze nodig. Als je regelmatig ontlast wordt, doe je energie op en houd je de zorg langer vol.

Zorg tijdelijk overnemen

Wij kunnen de zorg tijdelijk van je overnemen. Voor een paar uur, zodat je jouw zorgtaak even los kunt laten en bijvoorbeeld even lekker gaat uitwaaien op het strand. Of voor een hele dag, om een uitstapje te maken met de andere gezinsleden of met vrienden.

Logeren van tijd tot tijd

Je kind (zowel 18- als 18+) kan ook van tijd tot tijd bij ons logeren. In het logeerhuis verblijft hij/zij in een veilige en huiselijke omgeving. Dag en nacht is er de speciale zorg en ondersteuning die nodig is. Voor jou als logee is het ook leuk. Je doet nieuwe ervaringen op en je bent er eens tussenuit. Want we maken er natuurlijk wel een gezellige tijd van.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Ook leuk om te lezen

 1. Pameijer opent deuren tijdens Week van Zorg en Welzijn

  In de week van 13 tot en met 18 maart opent Pameijer haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in wat Pameijer doet in de buurt. Van wonen en werken met ondersteuning tot ruimte voor ontmoeting en gesprek. Er zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen. Overal staat natuurlijk de koffie klaar!

  Lees verder
 2. Opnames SBS 6 in Ontwikkelcentrum Cocon

  Op vrijdag 17 februari staan de kinderen van Ontwikkelcentrum Cocon in de spotlights. Zij spelen de hoofdrol in een TV-item dat SBS 6 uitzendt in de Week van Zorg en Welzijn, die plaats vindt van maandag 13 t/m vrijdag 18 maart 2017.

  Lees verder
 3. Pameijer test robotkat

  Robotkat Orange Tabby is sinds november 2015 in de Verenigde Staten op de markt en door Pameijer naar Nederland gehaald. Het doel is het stimuleren van contact en het uitlokken van actie-reactie bij kinderen met een ernstige meervoudige beperking.

  Lees verder