Respijtzorg - Logeren

De zorg voor een kind of volwassene met een verstandelijke of ernstig meervoudige beperking kan intensief zijn. Met ‘Respijtzorg - logeren’ ontlasten we je tijdelijk en kun jij weer op adem komen.

Wat is ‘Respijtzorg – logeren’?

Je kind of verwant komt in overleg met jou van tijd tot tijd voor enkele dagen in het logeerhuis logeren. Daar krijgt hij dag en nacht de speciale zorg en de ondersteuning die hij nodig heeft. Samen met andere logees doen we verschillende activiteiten.

Voor wie is ‘Respijtzorg – logeren’?

‘Respijtzorg - logeren’ is voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke of ernstige meervoudige beperking.

Wat levert het op?

Je hebt even rust. En kunt veilig en vertrouwd de zorg voor je kind of verwant tijdelijk uit handen geven. Je kind of verwant kan meedoen aan activiteiten.

Wat is nog belangrijk om te weten?

  • Je kind of verwant heeft een beschikking of indicatie nodig. Heeft hij deze niet? Dan kun je samen met een arrangeur van Pameijer kijken of een beschikking of indicatie mogelijk is. En hoe je deze kunt aanvragen.
  • Je kind of verwant kan minimaal 1 dag tot meerdere etmalen per maand bij ons logeren. Samen stemmen we af wat jullie nodig hebben.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

  1. Pameijer test robotkat

    Robotkat Orange Tabby is sinds november 2015 in de Verenigde Staten op de markt en door Pameijer naar Nederland gehaald. Het doel is het stimuleren van contact en het uitlokken van actie-reactie bij kinderen met een ernstige meervoudige beperking.

    Lees verder