Respijtzorg - Logeren

De zorg voor een kind of volwassene met een verstandelijke of ernstig meervoudige beperking kan intensief zijn. Met ‘Respijtzorg - logeren’ ontlasten we je tijdelijk en kun jij weer op adem komen.

Wat is ‘Respijtzorg – logeren’?

Je kind of verwant komt in overleg met jou van tijd tot tijd voor enkele dagen in het logeerhuis logeren. Daar krijgt hij dag en nacht de speciale zorg en de ondersteuning die hij nodig heeft. Samen met andere logees doen we verschillende activiteiten.

Voor wie is ‘Respijtzorg – logeren’?

‘Respijtzorg - logeren’ is voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke of ernstige meervoudige beperking.

Wat levert het op?

Je hebt even rust. En kunt veilig en vertrouwd de zorg voor je kind of verwant tijdelijk uit handen geven. Je kind of verwant kan meedoen aan activiteiten.

Wat is nog belangrijk om te weten?

 • Je kind of verwant heeft een beschikking of indicatie nodig. Heeft hij deze niet? Dan kun je samen met een arrangeur van Pameijer kijken of een beschikking of indicatie mogelijk is. En hoe je deze kunt aanvragen.
 • Je kind of verwant kan minimaal 1 dag tot meerdere etmalen per maand bij ons logeren. Samen stemmen we af wat jullie nodig hebben.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

 1. Uitkomsten lokale radendag worden verder besproken

  Begin april werd in centrum Djoj een dag georganiseerd voor lokale cliëntenraden SP en GZ. Centraal thema: hoe ontwikkelen we samen een goede visie en beleid op zeggenschap bij Pameijer? Het was een zeer geslaagde bijeenkomst. De uitkomsten ervan zijn nu verwerkt en worden verder besproken.

  Lees verder
 2. Pameijer opent deuren tijdens Week van Zorg en Welzijn

  In de week van 13 tot en met 18 maart opent Pameijer haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in wat Pameijer doet in de buurt. Van wonen en werken met ondersteuning tot ruimte voor ontmoeting en gesprek. Er zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen. Overal staat natuurlijk de koffie klaar!

  Lees verder
 3. Opnames SBS 6 in Ontwikkelcentrum Cocon

  Op vrijdag 17 februari staan de kinderen van Ontwikkelcentrum Cocon in de spotlights. Zij spelen de hoofdrol in een TV-item dat SBS 6 uitzendt in de Week van Zorg en Welzijn, die plaats vindt van maandag 13 t/m vrijdag 18 maart 2017.

  Lees verder