Leerrecht pilot VO (Goudseplein)

Je wil graag meedoen op school. En je ontwikkelen. Op een plek waar mensen je begrijpen en waar je jouw talenten kan laten zien. Op school is dat niet gelukt. De ‘Leerrecht pilot VO’ kan helpen door onderwijs en begeleiding op maat.

Wat is de ‘Leerrecht pilot VO’?

Binnen de ‘Leerrecht pilot VO’ krijg je samen met groepsgenoten een onderwijs- en begeleidingsprogramma op maat aangeboden. Je ontdekt wat jouw talenten zijn. Je krijgt volop de ruimte om deze talenten te ontwikkelen. Dat doe je door individuele activiteiten, maar ook samen met andere jongeren.

Voor wie is de ‘Leerrecht pilot VO’?

De ‘Leerrecht pilot VO’ is voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar die een normaal of bovengemiddeld IQ hebben. Je moet ingeschreven staan op een school die valt onder het samenwerkingsverband KoersVO. Je ervaart problemen op school en loopt vast in je ontwikkeling. Hierdoor lukt het niet meer om naar school te gaan.

Wat levert het op?

Met de ‘Leerrecht pilot VO’ leer je jouw vaardigheden versterken. Samen kijken we waar je goed in bent. En hoe je hier verder in wil groeien. Je krijgt onderwijs dat bij jou past in een veilige omgeving. Samen met andere jongeren leer je en ontwikkel je jezelf. Je werkt aan je toekomst. Dit kan betekenen dat je uiteindelijk weer mee kan doen op school of op zoek gaat naar werk dat bij jou past.

Wat is nog belangrijk om te weten?

  • Op basis van je persoonlijke situatie wordt gekeken hoe lang ondersteuning nodig is.
  • De ‘Leerrecht pilot VO’ is op het Goudseplein 248 in Rotterdam.
  • Ben je geïnteresseerd in de ‘Leerrecht Pilot VO’? Neem dan contact op met Stichting MEE via www.mee.nl of 0900 999 8888 en vraag naar de Onderwijs Zorg Specialist. Wil je weten of de ‘Leerrecht Pilot VO’ p het Goudseplein iets is voor jouw kind?

Neem dan contact op met een arrangeur. Bel 088-271 00 00 of kijk op www.pameijer.nl.

Ondersteuningen

Sluit map

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

  1. Werkbezoek Goudseplein door minister van onderwijs en staatssecretaris VWS

    Ieder kind heeft recht op onderwijs, maar niet ieder kind hoeft naar school. Dennis Wiersma, minister van Onderwijs en Maarten van Ooijen, staatssecretaris VWS bezochten het Goudseplein.

    Lees verder