Kleinschalige woonvorm

Lukt het als ouder of verzorger niet meer om thuis voor je kind te zorgen? In een kleinschalige woonvorm krijgt jouw zoon of dochter de zorg die hij of zij nodig heeft.

Nodige zorg

Een kind met een verstandelijke of ernstig meervoudige beperking heeft speciale zorg nodig om zich te ontwikkelen. Soms lukt het je als mantelzorger niet meer om die zorg thuis te bieden. In een kleinschalige woonvorm krijgt jouw zoon of dochter de zorg die hij of zij nodig heeft. In een veilige en huiselijke omgeving.

Wonen voor langere tijd

Samen met andere kinderen/jongeren woont je kind voor langere tijd bij ons. Er is een vast team van enthousiaste en creatieve wooncoaches. Samen met jou als ouder of verzorger geven we vorm aan de ondersteuning en ontwikkeling van je kind.

Uitgaan van mogelijkheden

We gaan we uit van de mogelijkheden van jouw zoon of dochter. Je kind kan leren, plezier hebben en meedoen. En mag zijn wie hij is. Een uniek persoon!

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

 1. Uitkomsten lokale radendag worden verder besproken

  Begin april werd in centrum Djoj een dag georganiseerd voor lokale cliëntenraden SP en GZ. Centraal thema: hoe ontwikkelen we samen een goede visie en beleid op zeggenschap bij Pameijer? Het was een zeer geslaagde bijeenkomst. De uitkomsten ervan zijn nu verwerkt en worden verder besproken.

  Lees verder
 2. Pameijer opent deuren tijdens Week van Zorg en Welzijn

  In de week van 13 tot en met 18 maart opent Pameijer haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in wat Pameijer doet in de buurt. Van wonen en werken met ondersteuning tot ruimte voor ontmoeting en gesprek. Er zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen. Overal staat natuurlijk de koffie klaar!

  Lees verder
 3. Opnames SBS 6 in Ontwikkelcentrum Cocon

  Op vrijdag 17 februari staan de kinderen van Ontwikkelcentrum Cocon in de spotlights. Zij spelen de hoofdrol in een TV-item dat SBS 6 uitzendt in de Week van Zorg en Welzijn, die plaats vindt van maandag 13 t/m vrijdag 18 maart 2017.

  Lees verder