Naar dingen zelf doen pagina

Kleinschalige woonvorm

Lukt het als ouder of verzorger niet meer om thuis voor je kind te zorgen? In een kleinschalige woonvorm krijgt jouw zoon of dochter de zorg die hij of zij nodig heeft.

Nodige zorg

Een kind met een verstandelijke of ernstig meervoudige beperking heeft speciale zorg nodig om zich te ontwikkelen. Soms lukt het je als mantelzorger niet meer om die zorg thuis te bieden. In een kleinschalige woonvorm krijgt jouw zoon of dochter de zorg die hij of zij nodig heeft. In een veilige en huiselijke omgeving.

Wonen voor langere tijd

Samen met andere kinderen/jongeren woont je kind voor langere tijd bij ons. Er is een vast team van enthousiaste en creatieve wooncoaches. Samen met jou als ouder of verzorger geven we vorm aan de ondersteuning en ontwikkeling van je kind.

Uitgaan van mogelijkheden

We gaan we uit van de mogelijkheden van jouw zoon of dochter. Je kind kan leren, plezier hebben en meedoen. En mag zijn wie hij is. Een uniek persoon!

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Ook leuk om te lezen

 1. Pameijer opent deuren tijdens Week van Zorg en Welzijn

  In de week van 13 tot en met 18 maart opent Pameijer haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in wat Pameijer doet in de buurt. Van wonen en werken met ondersteuning tot ruimte voor ontmoeting en gesprek. Er zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen. Overal staat natuurlijk de koffie klaar!

  Lees verder
 2. Opnames SBS 6 in Ontwikkelcentrum Cocon

  Op vrijdag 17 februari staan de kinderen van Ontwikkelcentrum Cocon in de spotlights. Zij spelen de hoofdrol in een TV-item dat SBS 6 uitzendt in de Week van Zorg en Welzijn, die plaats vindt van maandag 13 t/m vrijdag 18 maart 2017.

  Lees verder
 3. Pameijer test robotkat

  Robotkat Orange Tabby is sinds november 2015 in de Verenigde Staten op de markt en door Pameijer naar Nederland gehaald. Het doel is het stimuleren van contact en het uitlokken van actie-reactie bij kinderen met een ernstige meervoudige beperking.

  Lees verder