GoLivePhone

Je wilt graag mobiel bereikbaar zijn. Maar een smartphone is (nog) ingewikkeld. De GoLivePhone lost dit probleem op.

Wat is de ‘GoLivePhone’?

‘GoLivePhone’ is een gemakkelijke smartphone (slimme mobiele telefoon). Handig als je een gewone smartphone (nog) te ingewikkeld vindt. Of als je wilt oefenen. Je hoeft geen ervaring te hebben. En je weet snel en gemakkelijk hoe deze smartphone werkt.

Voor wie is het?

‘GoLivePhone’ is voor iedereen die graag zelfstandig gebruik wil maken van een smartphone.

Wat levert het op?

Je hebt snel en gemakkelijk contact met je ondersteuner. Of met andere mensen die belangrijk voor je zijn. En je bent bereikbaar voor anderen.

Hoe lang duurt het?

Je kunt de ‘GoLivePhone’ gebruiken zo lang je ondersteuning krijgt van Pameijer. Dat is afhankelijk van je beschikking of indicatie.

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Ook leuk om te lezen

 1. GoOV wint Achmea-pitchevent

  De GoOV-app, waarmee mensen zelfstandig kunnen reizen in het OV, is uitgeroepen tot winnaar van het Achmea-pitchevent. Dit middel zet Pameijer in om mensen te ondersteunen.

  Lees verder
 2. Samenwerken aan toegankelijke games voor mensen met een beperking

  Op donderdag 3 november gaan ondernemers samen met Pameijer de uitdaging aan om bestaande en nieuwe games toegankelijker te maken voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Dit gebeurt tijdens de Health Innovation Challenge onder leiding van het ondernemerschaps-expertisecentrum van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

  Lees verder
 3. Pameijer test sociale robots

  Pameijer test de komende maanden zeehond ‘Bo’ en kat ‘Abby’: nieuwe ondersteuningsmiddelen voor kinderen en jongeren met een ernstige beperking. Donderdag 15 september vierden kinderen, ouders, ondersteuners en sponsors de start van deze testperiode met een ‘geboortefeest’, inclusief beschuit met muisjes.

  Lees verder