GoLivePhone

Je wilt graag mobiel bereikbaar zijn. Maar een smartphone is (nog) ingewikkeld. De GoLivePhone lost dit probleem op.

Wat is de ‘GoLivePhone’?

‘GoLivePhone’ is een gemakkelijke smartphone (slimme mobiele telefoon). Handig als je een gewone smartphone (nog) te ingewikkeld vindt. Of als je wilt oefenen. Je hoeft geen ervaring te hebben. En je weet snel en gemakkelijk hoe deze smartphone werkt.

Voor wie is het?

‘GoLivePhone’ is voor iedereen die graag zelfstandig gebruik wil maken van een smartphone.

Wat levert het op?

Je hebt snel en gemakkelijk contact met je ondersteuner. Of met andere mensen die belangrijk voor je zijn. En je bent bereikbaar voor anderen.

Hoe lang duurt het?

Je kunt de ‘GoLivePhone’ gebruiken zo lang je ondersteuning krijgt van Pameijer. Dat is afhankelijk van je beschikking of indicatie.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

 1. Tip: zo kun je veilig appen en (beeld)bellen

  Chat, bel of beeldbel jij wel eens met je coach? Of met andere mensen die belangrijk voor je zijn? Dan hebben we een tip voor je: maak hiervoor gebruik van de veilige app ‘Signal’.

  Lees verder
 2. GoOV wint Achmea-pitchevent

  De GoOV-app, waarmee mensen zelfstandig kunnen reizen in het OV, is uitgeroepen tot winnaar van het Achmea-pitchevent. Dit middel zet Pameijer in om mensen te ondersteunen.

  Lees verder
 3. Samenwerken aan toegankelijke games voor mensen met een beperking

  Op donderdag 3 november gaan ondernemers samen met Pameijer de uitdaging aan om bestaande en nieuwe games toegankelijker te maken voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Dit gebeurt tijdens de Health Innovation Challenge onder leiding van het ondernemerschaps-expertisecentrum van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

  Lees verder