Naar dingen zelf doen pagina

Familie - ervaringsdeskundigheid

Tijdens individuele gesprekken deel je jouw ervaringen over je verwant of familielid. Samen met de familie-ervaringsdeskundige onderzoek je hoe jij weer energie krijgt om verder te gaan.

Individuele gesprekken

In maximaal 6 individuele gesprekken met een familie-ervaringsdeskundige heb je de ruimte om te bespreken wat je bezig houdt rond jouw verwant of familielid.

Getrainde vrijwilliger

Een familie-ervaringsdeskundige is een getrainde vrijwilliger, die zelf ervaring heeft met het hebben van een familielid of verwant met een ondersteuningsvraag. Je deelt in deze gesprekken je twijfels en zorgen. En je onderzoekt samen wat jij nodig hebt om jouw rol in de ondersteuning, samen met anderen, vorm te geven. Met aandacht voor wat werkt en wat bij jou past. Zodat je met nieuwe energie weer verder kunt.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Ook leuk om te lezen

  1. Betere samenwerking met mantelzorgers

    Betrokkenheid van mantelzorgers is voor veel cliënten belangrijk bij hun ontwikkeling en herstel. Het maakt dat zij zich extra gesteund voelen in hun eigen proces. Daarom maakt Pameijer zich sterk voor een goede samenwerking met mantelzorgers. En deelt zij haar ervaringen met andere professionals binnen de zorg.

    Lees verder
  2. Pameijer test robotkat

    Robotkat Orange Tabby is sinds november 2015 in de Verenigde Staten op de markt en door Pameijer naar Nederland gehaald. Het doel is het stimuleren van contact en het uitlokken van actie-reactie bij kinderen met een ernstige meervoudige beperking.

    Lees verder