Crisisnachtopvang dak- en thuisloze jongeren

Misschien heb je al veel meegemaakt. Je bent dakloos. Met crisisnachtopvang kun je op adem komen. Er ontstaat rust om samen aan een oplossing te werken. En om je leven weer op orde te krijgen.

Wat is crisisnachtopvang?

Met crisisnachtopvang bieden we je tijdelijk opvang. Doordeweeks van 17.00 tot 08.30 en in het weekend van 17.00 tot 10.30. Je kunt er slapen en eten. En er zijn mensen met wie je kunt praten, die naar je luisteren. Samen met iemand van de gemeente kijk je welke ondersteuning je nodig hebt. En hoe je verder wil worden geholpen.

Voor wie is crisisnachtopvang?

Crisisnachtopvang is voor jongeren van 18 tot 23 jaar, die door het Centraal Onthaal Jongeren worden doorverwezen.

Wat levert het op?

Je kunt een nieuwe start maken. Je hebt weer eten en een dak boven je hoofd. Er zijn mensen om je heen die naar je luisteren. Je weet wat je vervolg woonplek wordt en welke verdere ondersteuning je eventueel nodig hebt.

Wat is nog belangrijk om te weten?

 • Je bent door het Centraal Onthaal Jongeren doorverwezen naar de crisisnachtopvang.
 • Er is één crisisnachtopvang in Rotterdam-Oost.
 • We hebben 13 individuele kamers.
 • De opvangtijden zijn doordeweeks van 17.00 tot 08.30 en in het weekend van 17.00 tot 10.30. 
 • Er hangt een huiselijke sfeer.
 • De begeleiding kookt iedere dag een verse maaltijd, je bent welkom om mee te eten.
 • Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de douche.
 • Je kunt via ons ook gebruik maken van 7 dagen per week dagopvang, vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Hoe meld je je aan?

Om aan te melden voor de crisisnachtopvang, doorloop je de onderstaande stappen.

 1. Meld je aan bij het inloopspreekuur van het Centraal Onthaal Jongeren (doordeweeks van 08.30-11.30). Na een intake bij hen kun je op de (wacht)lijst voor crisisnachtopvang geplaatst worden. Op het moment dat er een plek (bij ons) vrijkomt wordt er contact met je opgenomen door Pameijer. Het is dus belangrijk dat je bereikbaar bent.
 2. Als je gebeld wordt, zal je worden uitgenodigd voor een intake gesprek. In dit gesprek wordt uitgelegd wat je als jongere van ons mag verwachten en wat wij van jou verwachten.
 3. Als er wordt gekozen voor een opname bij ons, kun je direct blijven.
 4. Tijdens je verblijf bij Pameijer, zal er door jou en een begeleider vanuit een ondersteunende instantie samen met ons gewerkt worden aan de overgang naar een passende vervolgplek. Denk bijvoorbeeld aan zelfstandig wonen met ambulante begeleiding of aan begeleid wonen.

Contact

Neem voor meer informatie over onze crisisnachtopvang Bolkruid contact op via telefoonnummer 088-271 64 13 of 06-12 96 52 77. We zijn iedere middag vanaf 16.00 tot de volgende dag 10.00 telefonisch bereikbaar.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

 1. Feestelijke opening van nieuwe gymzaal OC Metronoom

  Dinsdag 25 april opende ontwikkelcentrum Metronoom officieel hun nieuwe gymzaal met beweeg- en ontdekhoek. Deze speciale gymzaal is mede mogelijk gemaakt door sponsoring van stichting DaDa.

  Lees verder