Naar dingen zelf doen pagina

Crisisopvang

Als thuis opgroeien (even) niet meer mogelijk is ga je eerst naar een veilige plek. Daarna zoeken we samen een oplossing.

Moeilijke thuissituatie

Soms is thuis opgroeien (even) niet mogelijk. Je ouders kunnen plotseling niet meer voor jou zorgen. Of de situatie bij jou thuis is onhoudbaar geworden.

Veilige plek

Bij Crisisopvang is er voor jou ten eerste een veilige plek. Zonder spanning en stress. Je krijgt een eigen kamer. Daarna zoeken we een oplossing. Altijd samen met jou. En met jouw ouders, als dat mogelijk is. Het belangrijkste is dat jij je veilig voelt. En dat je verder kunt met jouw leven.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Ook leuk om te lezen

  1. Pameijer opent deuren tijdens Week van Zorg en Welzijn

    In de week van 13 tot en met 18 maart opent Pameijer haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in wat Pameijer doet in de buurt. Van wonen en werken met ondersteuning tot ruimte voor ontmoeting en gesprek. Er zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen. Overal staat natuurlijk de koffie klaar!

    Lees verder
  2. Opnames SBS 6 in Ontwikkelcentrum Cocon

    Op vrijdag 17 februari staan de kinderen van Ontwikkelcentrum Cocon in de spotlights. Zij spelen de hoofdrol in een TV-item dat SBS 6 uitzendt in de Week van Zorg en Welzijn, die plaats vindt van maandag 13 t/m vrijdag 18 maart 2017.

    Lees verder