BuzzBuddy

Je wilt graag zelfstandig én veilig kunnen reizen met het openbaar vervoer. Soms is dat lastig. Bijvoorbeeld omdat je bang bent om de weg kwijt te raken. De ‘BuzzBuddy’ helpt je hiermee.

Wat is ‘BuzzBuddy’?

De ‘BuzzBuddy’ is een apparaatje met een GPS-functie én telefoonfunctie. Mensen kunnen dus altijd zien waar je bent. En je kunt mensen snel en gemakkelijk bereiken.

Voor wie is?

De ‘BuzzBuddy’ is voor iedereen die veilig en zelfstandig wil reizen met het openbaar vervoer. En die geen smartphone kan gebruiken.

Wat houdt het in?

De ‘BuzzBuddy’ gebruik je op reis. Hiermee kunnen andere mensen (via internet) altijd zien waar je bent. Het apparaatje heeft ook een noodknop. Daarmee krijg je direct contact met je ondersteuner. Of met iemand anders die belangrijk voor je is. Die ziet precies waar je bent en helpt je verder op weg.

Wat levert het op?

Met ‘BuzzBuddy’ kun je zelf reizen met het openbaar vervoer. Met een veilig gevoel. Je bent minder afhankelijk van ‘speciaal vervoer’ of andere mensen om ergens naar toe te gaan. En je kunt zelf bepalen wanneer je wilt reizen.

Hoe lang duurt het?

Je kunt ‘BuzzBuddy’ gebruiken zo lang je ondersteuning krijgt van Pameijer. Dat is afhankelijk van je beschikking of indicatie.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

  1. Digiloods bezoekt team Mackaystraat met tas vol verrassende e-Healthproducten

    John van Duijvenbode - één van de vijf digiloodsen van Pameijer – werd uitgenodigd door team Mackaystraat.

    Lees verder
  2. Tip: zo kun je veilig appen en (beeld)bellen

    Chat, bel of beeldbel jij wel eens met je coach? Of met andere mensen die belangrijk voor je zijn? Dan hebben we een tip voor je: maak hiervoor gebruik van de veilige app ‘Signal’.

    Lees verder