Naar dingen zelf doen pagina

Beschut werken

Bij een ‘beschutte’ werkplek werk je zelfstandiger dan op een ‘beschermde’ werkplek. Er is wel altijd een ondersteuner in de buurt. Hij werkt je stap voor stap in.

Doen waar je goed in bent

Werk doen waar je goed in bent. Dat geeft een prettig gevoel. Een dagritme opbouwen, onder de mensen zijn, waardering krijgen voor wat je doet. Dit leer je op een ‘beschutte’ werkplek bij een bedrijf of een organisatie.

Jouw doelen

Op deze plek geven we je ondersteuning die bij jou past. We kijken naar wat je leuk vindt en wat je graag doet. En we maken afspraken over de doelen die jij wilt bereiken. Samen met de mensen om je heen die voor jou belangrijk zijn.

Ondersteuner in de buurt

Je werkt bij een bedrijf of organisatie. Je werkt zelfstandig, maar er is altijd een ondersteuner in de buurt. Hij werkt je stap voor stap in en leert je om met collega’s samen te werken. En gaat dat goed? Dan groei je, waar mogelijk, door naar een baan met meer zelfstandigheid en mogelijkheden.

Zo ontwikkel je jezelf verder in een baan. Je staat sterker en krijgt meer grip op jouw dagelijkse leven.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Ook leuk om te lezen

  1. Pameijer slaat de handen ineen tegen arbeidsdiscriminatie

    Sinds 9 november 2016 vormt Pameijer, samen met 12 andere Rotterdamse bedrijven, het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Dit platform richt zich de komende 2 jaar op het terugdringen van discriminatie op grond van herkomst, huidskleur, geloof, geslacht, seksuele gerichtheid, chronische ziekte en handicap en leeftijd.

    Lees verder