Begeleid werk

Werk doen waar je goed in bent. Dat geeft een goed gevoel. Onder de mensen zijn, waardering krijgen voor wat je doet, een werkritme opbouwen. Je wilt (weer) aan de slag. ‘Begeleid Werk’ helpt je hierbij.

Wat is ‘Begeleid Werk’?

Bij ‘Begeleid Werk’ werk je zelfstandig. Met ondersteuning van een jobcoach, die regelmatig bij je langs gaat. Je werkt bij een bedrijf of organisatie. Op een werkplek die bij jou past.;

Voor wie is ‘Begeleid Werk’?

‘Begeleid werk’ is voor mensen die (weer) aan het werk willen en daar ondersteuning bij nodig hebben.

Wat houdt het in?

  • We kijken naar jouw interesses. En brengen je competenties in kaart. Competenties vertellen in een paar woorden waar je goed in bent. En we kijken samen met jou wat je nodig hebt om je verder te ontwikkelen.
  • We zoeken een werkplek die hierbij past.
  • Jouw jobcoach komt regelmatig langs. Hij werkt je in en denkt met je mee. Bijvoorbeeld over het samenwerken met collega’s. Of de dingen die je doet op je werk. Hij ondersteunt ook jouw werkgever. Zodat je werk kunt doen waar je goed in bent.
  • Je kunt ook trainingen volgen. Om jezelf verder te ontwikkelen in je baan. Of om door te groeien naar of in een betaalde baan.
  • Er werken ook ervaringsdeskundigen in ons team: mensen die zelf dingen hebben meegemaakt en uit eigen ervaring weten welke stappen je (weer) kunt zetten. 

Wat levert het op?

Je versterkt je vaardigheden en bouwt een werkritme op. Je werkt, waar mogelijk, toe naar een betaalde baan.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.