Naar dingen zelf doen pagina

Ambulante behandeling

Door behandeling leer je omgaan met vervelende gedachten en gevoelens. Zodat jij weer de baas bent over wat er in je hoofd gebeurt. Ook als je problemen hebt met alcohol of drugs. Of als je een strafrechtelijke titel hebt en de reclassering of de penitentiaire inrichting je doorverwijzen naar Mozaïk.

Jouw doelen

Samen met je behandelaar bekijk je wat je wilt bereiken en wat je daarvoor nodig hebt. Ook als het moeilijk wordt, blijft hij je ondersteunen. Door met je te praten en oefeningen te doen, maar vooral door naar je te luisteren. Af en toe heb je ook een afspraak met de arts van Mozaïk om te kijken hoe het met je gaat. Zeker als je medicijnen nodig hebt.

Stap voor stap

Werken aan jezelf is niet gemakkelijk. Het gaat met vallen en opstaan. Maar het levert wel iets op. Je zit steeds beter in je vel en kunt weer vorm geven aan je eigen leven. 

Forensisch

Als je een stafrechtelijke titel hebt en de reclassering of de penitentiaire inrichting je doorverwijzen naar Mozaïk, dan is de behandeling verplicht. De behandeling heeft wel dezelfde doelen. Je behandelaar houdt contact met de reclassering of de inrichting. Hij helpt je om niet opnieuw de fout in te gaan. 

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Ook leuk om te lezen

  1. Wellness Recovery Action Plan (WRAP®) voor iedereen!

    Pameijer werkt hard om de WRAP® training voor iedereen geschikt te maken: zowel voor mensen met psychosociale of psychiatrische problemen als mensen met een (lichte) verstandelijke beperking. Want iedereen kan herstellen en ontwikkelen!

    Lees verder