Naar dingen zelf doen pagina

Gezinshuis

Is thuis opgroeien (tijdelijk) echt niet mogelijk? Dan is er het gezinshuis. Hier krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen.

Een veilige plek

Als thuis opgroeien (tijdelijk) echt niet mogelijk is, kun je voor langere tijd in een gezinshuis wonen. Een veilige plek, zonder stress en spanning. Als het mogelijk is, kan je altijd jouw ouders zien.

Jezelf ontwikkelen

In het Gezinshuis leef je samen met jouw ‘gezinsouders’. Zij geven jou de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. Ze  luisteren naar je, maken plezier met je en ondersteunen je bij dingen die je moeilijk vindt.

Jij bent uniek

Misschien word je wel lid van een sportclub of wil je vrienden meenemen naar jouw gezinshuis? Je kunt alles bespreken. Zo kun je opgroeien en doen waar jij goed in bent. En werken aan wat je later wilt worden. Je mag zijn wie je bent, want jij bent uniek.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Ook leuk om te lezen

  1. Pameijer opent deuren tijdens Week van Zorg en Welzijn

    In de week van 13 tot en met 18 maart opent Pameijer haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in wat Pameijer doet in de buurt. Van wonen en werken met ondersteuning tot ruimte voor ontmoeting en gesprek. Er zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen. Overal staat natuurlijk de koffie klaar!

    Lees verder
  2. Opnames SBS 6 in Ontwikkelcentrum Cocon

    Op vrijdag 17 februari staan de kinderen van Ontwikkelcentrum Cocon in de spotlights. Zij spelen de hoofdrol in een TV-item dat SBS 6 uitzendt in de Week van Zorg en Welzijn, die plaats vindt van maandag 13 t/m vrijdag 18 maart 2017.

    Lees verder