Wijkkeuken Oosterflank zoekt kok

Buurtwerk is van oorsprong een Rotterdamse organisatie, daarom geloven wij niet alleen in mooie woorden. Maar vooral in daden!

Ons doel is om mensen en buurten te laten groeien op eigen kracht. Ruim 400 enthousiaste wijkbewoners zetten zich in om dit doel, samen met Buurtwerk, te bereiken. Stuk voor stuk bijzondere mensen die ‘iets’ voor een ander of de buurt doen. Hun ervaring en kwaliteiten zijn waardevol. Daarom is Buurtwerk heel zuinig en supertrots op al deze wijkbewoners.

Waar ga je werken?

Je werkt in Huis van de Wijk Oriënt in Rotterdam-Oosterflank.

Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van Wijkkeuken Oosterflank; een groep vrijwilligers die met elkaar een gezellige warme maaltijd klaarmaken voor wijkbewoners in Huis van de Wijk Oriënt. Dat betekent dat je de maaltijd bereidt, gasten ontvangt, serveert en opruimt. Je denkt na over het menu en werft zo nodig nieuwe gasten. Ook beheren jullie met elkaar de administratie.

Wat heb je nodig?

Inzicht in hygiëne en netjes werken, representatief voorkomen, plezier in samenwerken, humor, genoeg ideeën om wekelijks een gezond, verse maaltijd  te serveren, plezier in koken en verwennen van gasten.

Wat is verder belangrijk om te weten?

  • Een gezonde, gezellige warme maaltijd tijdens je werk.
  • 1 keer per jaar een vrijwilligersavond, jaarlijkse attentie
  • werkbegeleiding
  • Je hebt een indicatie dagbesteding nodig om begeleiding van Pameijer te krijgen.
  • Het gaat om vrijwilligerswerk.
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is noodzakelijk.
  • De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer.
  • Werktijden zijn dinsdag en donderdag van 16.00u tot 19.30u.

Contact

Let op: je kan alleen solliciteren als je ondersteuning krijgt van Pameijer, of deze wil gaan ontvangen.

Heb je belangstelling voor deze baan? Of heb je vragen? Dan kun je bellen of mailen met Christine via 06 22 90 40 96, christine.van.rijswijk@pameijer.nl of Esther via 06 10 01 04 04, esther.soudan@buurtwerk.nl.