Buurtwerk zoekt een gastvrouw/heer voor Huis van de wijk Oriënt

Buurtwerk is van oorsprong een Rotterdamse organisatie, daarom geloven wij niet alleen in mooie woorden. Maar vooral in daden!

Ons doel is om mensen en buurten te laten groeien op eigen kracht. Ruim 400 enthousiaste wijkbewoners zetten zich in om dit doel, samen met Buurtwerk, te bereiken. Stuk voor stuk bijzondere mensen die ‘iets’ voor een ander of de buurt doen.  Hun ervaring en kwaliteiten zijn waardevol. Daarom is Buurtwerk heel zuinig en supertrots op al deze wijkbewoners.

Waar ga je werken?

Wij zoeken een gastvrouw/gastheer voor onze ontmoetingsruimte in Huis van de Wijk Oriënt, Kobehof 5, 3067 MC Rotterdam – Oosterflank.

Wat ga je doen?

Ontvangen van wijkbewoners, hen informeren over activiteiten in de wijk, folderrek en posterwand actueel en verzorgd houden, tafels in de ontmoetingsruimte netjes en verzorgd houden. Soms ontvang je een gast van één van onze medewerkers, die biedt je koffie aan.

Wat heb je nodig?

Nieuwsgierigheid, makkelijk op mensen afstappen, het leuk vinden om met mensen te praten. Representatief. Samenwerken met collegae van de balie en de bar. Op de hoogte leren zijn van alle activiteiten voor wijkbewoners in de wijk, hier informatie over geven. Betrouwbaar met afspraken.

Wat leer je?

  • afspraken nakomen
  • samenwerken

Wat is verder belangrijk om te weten?

  • Je hebt een indicatie dagbesteding nodig om begeleiding van Pameijer te krijgen.
  • Het gaat om vrijwilligerswerk.
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is noodzakelijk.
  • De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer.
  • Werktijden zijn dinsdag en donderdag van 09.00u tot 12.00u. In de toekomst is een uitbreiding met maandagochtend mogelijk.

Contact

Let op: je kan alleen solliciteren als je ondersteuning krijgt van Pameijer, of deze wil gaan ontvangen.

Heb je belangstelling voor deze baan? Of heb je vragen? Dan kun je bellen of mailen met Tonny van der Heijden via 06 29 14 01 76 of tonny.vanderheijden@buurtwerk.nl of met Christine van Rijswijk; 06 22 90 40 96 of christine.van.rijswijk@pameijer.nl.

Deel de pagina