Naar dingen zelf doen pagina

Werken bij Pameijer

Werken bij Pameijer is voor mensen met passie en energie. De passie om je medemens te ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling. En de energie om als professional te groeien. Jij bent zo iemand, want je klikte zojuist op ‘werken bij’. Welkom! Zullen we nader kennismaken?

Wie ben jij?

Je staat achter onze visie op het ondersteunen van cliënten. Daarin staat ontwikkeling, herstel & zelfredzaamheid centraal. Dit betekent dat je uitgaat van talenten, niet van beperkingen. Daarnaast werk je graag samen met collega’s én cliënten. Je houdt van samenwerken, niet van tegenwerken. Je past ook bij Pameijer als je je hierin herkent: flexibel, proactief, netwerker, handig met digitale middelen.

Wie zijn wij?

Pameijer biedt jou een veilige en gezonde werkplek. Je volgt altijd eerst een introductieprogramma. En je krijgt begeleiding bij je ontwikkeling als persoon én als werknemer. We voeren regelmatig gesprekken. Bijvoorbeeld over hoe je jouw talenten nog beter kunt inzetten. Pameijer biedt verder verschillende trainingen en opleidingen. En we hebben uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Diversiteit

Diversiteit is een groot goed binnen onze organisatie. Ieder mens is uniek, en ieder mens heeft zijn eigen kwaliteiten. Dat is wat wij bij Pameijer koesteren en waarderen, ongeacht leeftijd, sekse, religie, afkomst, of hoe gezond je bent.

Als we elkaar zien zoals we zijn, als een mens met eigen gewoontes en drijfveren, wensen en dromen, dan ontstaat er heel veel ruimte om samen te leven en te ontdekken. En dat is waar wij met Pameijer voor staan.

Pameijer heeft daarom het Charter Diversiteit ondertekend. Met het ondertekenen van het Charter geeft Pameijer aan dat zij als werkgever de diversiteit en inclusie op de werkvloer wil stimuleren. Pameijer is lid ook van Platform 010,  het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.

Solliciteren bij Pameijer

Wil je bij ons komen werken, solliciteer dan op de vacatures die je aanspreken en bij je passen. Teams bij Pameijer werken zelforganiserend, dit betekent ook dat elk team zelf zijn nieuwe collega selecteert. Je kunt dus  gerust op meerdere vacatures tegelijkertijd reageren.

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Tevens vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) op naam van Pameijer vóór indiensttreding.

Vragen?

Heb je vragen over het werken bij Pameijer? Neem dan gerust contact met ons op via 010 271 00 00 of via werving.selectie@pameijer.nl.