1 op 1 (online) praten

Heb je behoefte aan een 1 op 1 gesprek met een (ervaringsdeskundige) medewerker van Pameijer? 'Gewoon' voor een praatje? Of omdat je een vraag hebt. Of omdat je iets wilt delen of bespreken. Dat kan elke dag tussen 11:00 - 12:00 uur.

Hoe lang zijn de gesprekken?

De gesprekken duren per keer ongeveer 15 minuten.

Moet ik mij aanmelden?

Nee, het is niet nodig om je aan te melden. Soms moet je wel even wachten. Er is dan al iemand in gesprek. Is de medewerker vrij, dan verandert je scherm en zie je de medewerker in beeld.

Soms kom je niet binnen. Dat betekent dat de wachtrij lang is. Je kunt het dan later nog een keer proberen of een andere kamer proberen.

Hoe werkt het?

Doe je mee? Klik dan op deze link of de knop onderaan de pagina. Er opent zicht dan een scherm waar je kunt inloggen. Dit scherm is in het Engels. Spreek je dat niet goed? Of kom je er niet uit? Volg dan de onderstaande stappen, bekijk deze instructie of bekijk het onderstaande filmpje.

  • Vul je naam in in het eerste invulveld
  • Klik op de blauwe knop Continue (betekent: doorgaan)
  • Om te kunnen beeldbellen heeft het programma toegang nodig voor je microfoon en camera. Klik op de blauwe knop Request permissions (betekent: toestemming vragen)
  • Misschien moet je nóg een keer toestemming geven (ligt aan je laptop of telefoon). Doe dat. 
  • Klik op de blauwe knop Knock (betekent: kloppen). Zo laat je weten dat je mee wil doen aan het gesprek.

Volg ons op Facebook

Wist je dat we ook een Samen online Facebookgroep hebben? Ook hier kun je terecht als je zin hebt in wat afleiding of contact.