Willem wint innovatieprijs

16 november 2018

We zijn supertrots op Willem! Gisteren heeft hij samen met ons een innovatieprijs in West-Brabant gewonnen voor de manier we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunen naar (betaald) werk. We kunnen nu ook in Brabant mensen helpen!

Stap voor stap leren

De jury was onder de indruk van het verhaal van Willem. Na een lange periode met zeer ernstige problemen heeft Willem zich steeds verder ontwikkeld. Hij ontdekte wat hij leuk vond en waar hij goed in was en leerde stap voor stap nieuwe dingen. Met hulp van zijn leerwerkcoach.

Betaald werk

Willem deed eerst ervaring op bij een werkproject van Pameijer. Inmiddels heeft hij via Pameijer een baan gevonden bij de Bouwmaat in Schiedam. Daar krijgt hij nog een paar uur per week ondersteuning van zijn leerwerkcoach. Hij doet het super!

Ook aan de slag

Wil je ook meedoen? Dingen doen die je leuk vindt? Je eigen geld verdienen? Wij helpen mensen met een indicatie naar passend werk bij bedrijven en organisaties. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt! Bel 088 271 00 00 of mail naar info@pameijer.nl.

Vertel het door