Wellness Recovery Action Plan (WRAP®) voor iedereen!

Pameijer werkt hard om de WRAP® training voor iedereen geschikt te maken: zowel voor mensen met psychosociale of psychiatrische problemen als mensen met een (lichte) verstandelijke beperking. Want iedereen kan herstellen en ontwikkelen!

Eigen kracht

De WRAP is een training waarbij je in een groep een persoonlijke WRAP leert maken. Dit is een plan waarin staat wat jij nodig hebt om je dagelijks goed te voelen én wat je kunt doen als dat niet zo is. Je helpt elkaar en wisselt tips en ideeën uit. Je leert hoe je steun kunt vragen aan mensen die voor jou belangrijk zijn. De trainers zijn mensen die weten hoe het is om te herstellen of te ontwikkelen, omdat ze het zelf hebben meegemaakt.

Wat levert het je op?

De WRAP training is jaren geleden ontwikkeld in Amerika. Uit onderzoek blijkt dat mensen die een WRAP volgen meer zelfvertrouwen en een groter sociaal netwerk krijgen. Je leert om goed voor jezelf te zorgen. Niet alleen privé, maar (eventueel) ook tijdens je (vrijwilligers)werk. Je voelt je sterker en durft meer dingen te doen. Claudia vertelde eerder haar verhaal.

Geïnteresseerd?

De afgelopen 2 jaar hebben zo’n 300 mensen de WRAP-training gevolgd. Wil je weten wat de WRAP voor jou kan betekenen? Stel je vraag!

Vertel het door