Opening expositie Raymond in politiecomplex Veilingweg

Op dinsdag 16 mei opent Raymond, kunstenaar bij Atelier Herenplaats van Pameijer, zijn expositie in het politiecomplex aan de Veilingweg in Rotterdam. Kom langs en bekijk zijn 20 gedetailleerde tekeningen!

Buiten de deur

Raymond is 18 jaar, heeft een autistische stoornis en werkt 5 dagen per week in Atelier Herenplaats. Dit is zijn eerste expositie buiten de deur. Zelf vindt hij het “een beetje spannend, maar wel erg gaaf!”

Spanning en sensatie

Raymond tekent vooral politiemannen en acteurs uit politieseries die het opnemen tegen gemaskerde dieven en andere slechteriken. “Ik vind de spanning van politieseries heel leuk. Ik houd van actie.”

Helden bij opening

Zelf haalt hij zijn inspiratie uit detectives en spannende series, zoals Flikken Maastricht, Flikken Rotterdam, Penoza en Moordvrouw. Speciaal voor deze opening zijn daarom zijn grote helden, acteurs van de serie Flikken Rotterdam, bij de opening aanwezig.

Atelier Herenplaats

In Galerie Atelier Herenplaats kunnen mensen met artistiek talent en een beperking hun talenten verder ontwikkelen. Ruim 40 kunstenaars werken hier aan hun projecten. Mensen kunnen opleidingen volgen, er is een kunstuitleen en er zijn regelmatig exposities te bewonderen.

Vertel het door