Jubileumcongres Pameijer 90

Vrijdag 10 juni 2016 gingen ruim 300 mensen tijdens het 90-jarig jubileumcongres ‘Stap verder: hét podium voor een sterke samenleving’ met elkaar in gesprek over hun eigen rol om te komen tot een samenleving waarin iedereen ertoe doet.

Geniet nog na van het congres, de inspiratiesessies, het sociale programma en het concert!

Stap verder

Tijdens het congres daagde Pameijer alle aanwezigen uit om na te gaan welke stap zij te zetten hebben op weg naar een inclusieve samenleving. Want of je nu huisarts bent of gemeenteambtenaar, zorgverlener of ondernemer, mantelzorger of iemand die hulp nodig heeft: allemaal kunnen we bijdragen aan een maatschappij waarin iedereen ertoe doet. Zo lang we elkaar maar vooral als mens blijven zien en in contact blijven met elkaar. En dit goed organiseren. Pameijer TV , voor en door cliënten, interviewde 4 mensen naar hun ervaringen op die dag. ‘Je kunt het alleen maar samen doen!’

Het concert

Na afloop bezochten de deelnemers het feestelijke gelegenheidsconcert van Pameijer, het Rotterdams Philharmonisch Orkest en de SKVR. Een eerbetoon aan hun gezamenlijke thuisbasis: Rotterdam! Onder leiding van componist en dirigent Keimpe de Jong speelden en zongen de muzikanten over 3 Rotterdamse iconen: de Euromast, Diergaarde Blijdorp en de Kuip.

Vertel het door