Woonlocatie Borgstede

Woonlocatie  Borgstede zit in Barendrecht, vlak bij het oude centrum.  Je hebt een eigen kamer en er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar. We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. Bij Borgstede werken we samen toe naar een vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk.

Hoe woon je?

De locatie zit in een verzorgingstehuis en telt 3 verdiepingen, waar 34 bewoners wonen. Je hebt een eigen kamer met een eigen voordeur, badkamer en keuken. Daar slaap je natuurlijk, maar je kunt er ook in je eentje televisie kijken of gewoon even rustig zitten. Er is een receptie (overdag) en er is cameratoezicht. We werken aan een ontmoetingsruimte en er is een gezamenlijke tuin.

24-uurs begeleiding

Eigen badkamer

Eigen voordeur

Eigen keuken

OV in de buurt

Park in de buurt

Rolstoelvriendelijk

Wifi

Winkels in de buurt

Waar werken we samen aan?

We werken samen aan de dingen die jij wilt bereiken. En ondersteunen je om zo zelfstandig  mogelijk te leven. We zoeken samen naar vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk dat bij je past. Daarnaast kun je ondersteuning krijgen bij je huishouding, administratie, financiën of contact met buren, vrienden of familie.

Wat doe je verder?

Overdag ga je naar je vrijetijdsbesteding of (vrijwilligers)werk. Er wordt namelijk verwacht dat je een dagbesteding hebt. Thuis zijn er momenten die je zelf kunt invullen. Bijvoorbeeld met muziek luisteren of TV kijken. Of een goed gesprek met je wooncoach.  Als je dat wilt, kun je met andere bewoners koffie drinken.

"Ik heb een goeie band met mijn begeleiding!"

Marja, bewoner

Wat is het adres en hoe is de wijk?

Het adres is Marjoleinlaan 189 in Barendrecht. Bij het oude centrum van de stad, op een groene en rustige locatie.  Er zijn winkels op loopafstand. Station Barendrecht is dichtbij en ook verschillende bussen stoppen in de buurt, waaronder de bus naar Rotterdam -Zuidplein.

Wat is verder belangrijk om te weten?

Wonen bij Pameijer?

Wil je meer weten over wonen bij één van onze locaties? Vraag ernaar bij je arrangeur, dit is jouw persoonlijke contactpersoon. Heb je nog geen arrangeur? Bel dan 088-271 00 00, dan bespreken  we samen jouw mogelijkheden.

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.